Summer inspiration: swimwear

Hoewel de laatste dagen niet echt zomers waren, staat voor mij de vakantie bijna voor de deur. Ik heb goede hoop dat ik mijn badkleding niet voor niets in het koffer hebt gestopt. Mocht dat toch het geval zijn kan ik altijd nog fantaseren over hoe geweldig het strand geweest moet zijn, of gewoon een lekker dagje Wellness boeken.

Hoewel ik altijd bikini’s gedragen heb, ben ik toch heel blij dat deze zomer de badpakken in trend zijn. De perfecte manier om optisch nog wat aan je figuur te sleutelen. Voor iemand die nog altijd haar buik inhoudt als ze uit het water stapt ideaal (doen jullie dat ook?).

Ik koos mijn favorieten voor jullie uit, klik op de link voor meer details.

***

Though the weather does not imply it is actually summer, I’m about to go on vacation.  I’m really hoping I will not pack my swimwear in vane. Otherwise I’m going to have to book some wellness treatment in order for me to wear my new swimsuits.

I mostly wore bikini’s but I’m so happy that swimsuits are in fashion right now. It’s the perfect way to help shape the body some more. Even if it’s only optically.

I chose my favorite swimsuits for you guys. Click on the image to find details.

seafolly

IMG_9758

IMG_9759

IMG_9760

IMG_9761

IMG_9762

IMG_9763

IMG_9764

swimwear seafolly

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s