OOTD #9: Blue simplicity

 

Zoveel kleding in de kast. Altijd op zoek naar een nieuwe, leuke combinatie. Het is bijna een sport om juist iets nieuws te bedenken zonder iets nieuws te kopen. Meer is beter, zeggen ze. Niet altijd. Ik vind minder juist meer. Zeker bij kleding. Maar de kunst van het weglaten is niet altijd even gemakkelijk.

Bij deze outfit koos ik voor minimalisme. Één simpel item, maar wel multifunctioneel. Deze donkerblauwe jurk vond ik bij de winkel Hello in Den Bosch (echt een aanrader trouwens). Ik vond hem meteen mooi en toen ik hem aan had wist ik meteen, deze gaat mee naar huis. Donkerblauw past erg mooi bij blond haar. De jurk heeft drukknopen en kan dus ook als een lange blouse/vest worden gedragen. Ideaal dus want je kunt hem op meerdere manieren combineren. De witte Adidasjes zorgen voor een mooi contrast.

Wearing: Gsus washed shirt dress | Adidas Superstars | Tommy Hilfiger glasses | Melano side rings | ring Aller Spanninga

 

***

So many clothes. Always trying to find new combinations. It’s a sport to combine items you already have, rather then to buy new ones. The more the merrier. Not always. I think less is more. Especially when it comes to fashion. But the art of minimalism is quite difficult.

For this outfit I chose minimalism. One item, but multi functional. I found this deep blue dress at a great store in Den Bosch, Hello. I liked it from the moment I pulled it from the rack and once I tried it on I knew it would leave the store with me. The deep blue color really brings out blue eyes and blond hair. The dress has snaps so it can be worn as a dress or as a long cardigan.  Ideal for combining it multiple ways. For contrast I went with my all time favorite Adidas Superstars.

5 reacties op ‘OOTD #9: Blue simplicity

  1. Ik hou ook echt van dit soort simpele outfits. De addidasjes maken het ook echt net even wat spannender. Super mooie inspiratie! Thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s