OOTD #7: Hues of blue

P1250336

Hallo allemaal,

op deze zondag wil ik graag een outfit met jullie delen die bijna volledig gesponsord zou kunnen zijn door H&M. Helaas is het zover nog niet. Voor de lentedagen, waarvan er hopelijk nog veel zullen volgen, koos ik voor blauw op blauw. Weer eens wat anders dan zwart op zwart.

De losse fit van het topje vind ik heerlijk. Ideaal voor de zomerse dagen. Combineer hem met een bralette en je maakt hem nog een tikje vrouwelijker. Dat mag wel, want de ripped boyfriend kan je ietwat mannelijk over laten komen. Knoop een trui om je middel voor wanneer het wat kouder wordt. Dat ziet er leuk uit, en is nog handig ook. De look kan lekker zomers met een sandaaltje, maar natuurlijk ook met een sneaker mocht de zon zich die dag niet laten zien.

Wearing: top by H&M | ripped boyfriend by H&M | Bralette by H&M | Mirjana sweater by Minimum | sandals by Fred de la Bretoniere

Hi!

On this sunday I want to share an outfit that could have been sponsored bij H&M, but sadly it isn’t. For those spring days I chose blue on blue. Something different from the black on black I usually wear.

I like the loose fit of the top. Ideal for summer days. Pair it with a bralette to make it slightly more feminine. The boyfriend jeans can be quite masculine. Tie a sweater around your waist. Trendy and practical for a chilly evening. You can wear sandals for spring or a sneaker if the suns a no show.

xoxo

3 reacties op ‘OOTD #7: Hues of blue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s