OOTD #6: little black dress

Ik heb hem 3 keer gepast en telkens laten hangen. Eigenlijk wist ik bij de eerste keer al, dit wordt mijn favoriete zomerjurk! Maar ik moest even wennen aan de prijs en zeker weten dat dit hem was. Uiteindelijk ben ik toch gezwicht. Minimalistisch. Deze jurk heeft geen poespas nodig. Hij bestaat uit twee lagen; een onderjurk, die nauw aangesloten zit en een overjurk die transparant is. Het model is vrij vierkant, maar omdat je door de stof heen kunt kijken zie je toch de vrouwelijke vormen. Dat geeft de look nét dat beetje extra. Aan de afwerking van de mouwen is ook veel aandacht besteed. Gecombineerd met mijn, daar heb je ze weer, favoriete sneakers een heerlijke look om de zomer mee in de te gaan.

Wearing: Loren Dress by Dante 6 |  Superstars by Adidas | Dolce peach bracelet by MiMoneda | Boyfriend Chronograph watch by Fossil (couldn’t find mine anywhere but similar here)

I tried this dress on for like 3 times and managed to walk away from it, because of it’s steep price. But i knew it the second I put it on. This was going to be the perfect summer dress for me. Minimal is key here. The dress speaks for itself. It consists of two layers. The undergarment is formfitting and has a crossed back. The actual dress is made of a sheer fabric and is square shaped. Because of sheer fabric you can still see you body shape underneath. I think it gives this dress an extra dimension. The details in the sleeves are well thought out. I paired it with some rose gold jewelry and, yes again, my all time favorite sneakers. I think i’ll be wearing this a lot this summer. 

P1250388P1250393P1250408P1250395P1250397P1250417

Een reactie op “OOTD #6: little black dress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s