Trend: Choker

Misschien was het je nog niet opgevallen, maar de choker is weer helemaal terug van weggeweest. Draag hem stoer,simpel, chique of zo gek mogelijk, alles mag. Heb je er (nog) geen? Geen probleem. Misschien heb je ergens een (leren) schoenveter, een stukje stof of een mooi lint? Knoop die om je nek en je hebt je eigen persoonlijke choker.

Inspiratie nodig? Hieronder verzamelde ik alvast wat voorbeelden.

Maybe you’ve noticed it, maybe you didn’t, but the choker is making a big come back. Wear it tough, minimal, chique or go full out, everything is allowed. Don’t have one? Maybe you have some old black (leather) shoelaces, a piece of fabric of a nice ribbon lying around? Just tie them around your neck and there you go. 

Need some inspiration? I got some for you.

 

2 reacties op ‘Trend: Choker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s