OOTD #5: Oversized T

Na een dagje oefenen met mijn camera en de zelfontspanner ben ik niet ontevreden over het resultaat. Ik maakte foto’s van een outfit die ik al 4 maanden in de kast heb hangen, maar het was te koud om hem te dragen. De jeans was in de uitverkoop, lucky me, want ik had er al een tijdje een oogje op, maar ik vond hem veel te duur (€199,-). Maar met 70% korting kon het best! Het t-shirt is lekker oversized en heeft een open rug. Dat vond ik zo leuk! Ik heb het hier gecombineerd met een kanten bh, waarvan je helaas nauwelijks iets ziet. En om niet wéér met mijn Adidas Superstars aan te komen, combineerde ik de outfit met een paar zwart-wit suede sneakers.

I played around with my camera and took these shots of an outfit I’ve been wanting to wear for over 4 months but the weather never let me. I bought this outfit in januari. The jeans were on sale, I had my eyes on them for a long time. The oversized T-shirt has an open back and I liked the twist of it very much. I combined it with a lace bra (sadly not very visible) and some black & white sneakers.

Wearing: TEE by 10DAYS | Bye jeans by Drykorn | Sneakers by Paul Green | Twisted belt by Legend | Earrings by By1Oak

P1250243P1250258 (1)P1250237P1250268P1250270P1250262

Een reactie op “OOTD #5: Oversized T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s