OOTD #3: A hint of lace

Goedemorgen vanaf het mooie Ameland!

Ik weiger me uit het veld te laten slaan door de huidige weersomstandigheden! Dus vandaag gewoon een lekkere voorjaarsoutfit, maar dan wel met een vestje.

Ik draag een ripped Boyfriend jeans van H&M. Je ziet het goed, deze lijkt heel veel op de jeans uit mijn vorige outfit post (deze vind je hier), maar hij is toch nèt even anders. Hij heeft een donkere wassing en is minder kapot dan de andere. Hij zit heerlijk! Het t-shirt met een diepe v-hals is van Mango. Gepaard met een kanten BH (ook H&M) vind ik hem echt sexy maar niet te. Omdat de regen je om de oren slaat koos ik toch ook maar voor een lang zwart vest van VILA.De sieraden kan ik niet allemaal bij merknaam noemen. De slavenarmband is van zilver en kocht ik lang geleden, geen idee waar. De ketting heb ik ergens uit China via E-Bay besteld voor €2,- of zoiets. Het horloge is van Cluse.Good morning. 

I refuse to let this bad weather get to me. So today I got another outfit for you. 

I’m wearing a ripped boyfriend jeans from H&M. Does it look familiar? Yes maybe, I own a similar pair in a lighter wash (you’ll find it here). I live these jeans and they are super comfy. The deep v-neck t-shirt (Mango) with a hint of lace from my bra (also H&M) makes the look casual but sexy. Because of the rain and low temperatures I chose a black long cardigan (VILA) to finish off the look. 

My watch (Cluse) is new, and the bracelet is silver (old). The necklace emphasizes the deep v-neck and pulles the eye towards it. I got it on EBay, sadly I cannot recall what vendor I got it from. 

2 reacties op ‘OOTD #3: A hint of lace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s