OOTD #2: A good T

Hallo allemaal!

Voor deze outfit of the day kan ik eindelijk de ripped jeans van mijn wishlist schrappen. Ik heb een mooi exemplaar kunnen vinden bij H&M! Precies wat ik zocht én betaalbaar. Perfect! (Ik kocht overigens nog wat dingen, maar daarover binnenkort meer)

Ik combineerde deze lichte jeans met een simpel wit t-shirt met opdruk. Omdat het nog geen korte-mouwen-weer was, haalde ik een (oud) lang vest uit de kast. De textuur paste goed bij de gescheurde denim. Ik maakte de look af met een paar grijze All Stars van Converse. Het horloge is eenvoudig maar opvallend.

Fijne zondag!

Hi y’all

For this outfit of the day i can gladly cross the ripped denim jeans of my wish list. I found a great pare at H&M last week. Stylish and affordable. Amen! (That’s not all I bought, more to come soon!)

I pared these jeans with a white printed t-shirt. Due to the quite cold weather I pulled an old long cardigan out of my closet. It’s texture combined beautifully with the ripped denim. For the finishing touch I chose my Converse All Stars and a sleek elegant full black watch. 

Happy Sunday!

4 reacties op ‘OOTD #2: A good T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s