Backpacks

backpacks header

Geen uitgebreide post op zondag. De rugzakken blijven dit jaar in de mode. Ik houd ervan! En op mijn Pinterest board vind je nog veel meer. Je ziet dat ik een fan ben van leer en vilt. Die combinatie vind het helemaal het eind. Fijne zondag!

Nothing fancy today. Just my all time favorite, the backpack! Gotta love it, and still on trend. Fid more inspiring photo’s on my Pinterest board below! You can tell I’m a sucker for leather & felt. I find the combination to die for! Happy sunday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s