I wouldn’t mind wearing: all black

Goede morgen mensen van het goede leven (zoals Sanny altijd zegt)!
Het is even geleden dat mijn laatst post online kwam maar ik ben van plan het bloggen weer op te pakken. Ik beleef er zoveel plezier aan, maar op de één of andere manier kwam het er maar niet van. Maar, voor leuke dingen hoor je tijd te maken, dus zo ook voor mijn blog! Een kleine verandering, ik ga vanaf nu namelijk ook in het Engels bloggen.

Vandaag gaan we all black! Ik struinde Pinterest af op zoek naar combinaties die ik maar al te graag zou dragen. Ik houd van de spannende combinaties die je kunt maken terwijl je toch maar één kleur gebruikt. Het spelen met textuur en verschillende stoffen speelt daarbij een belangrijke rol. Van natuurlijke producten zoals wol of leer ben ik groot fan. Op onderstaande combinaties is mijn oog gevallen. Welke is jouw favoriet?

Good morning y’all!
It’s been a while since my last post but i’m intending to pick up blogging again. Writing gives me so much joy, i just didn’t get around to it lately. But, no worries, i will make more time for it in the future. A small change however. I used to write only in dutch, but i noticed there were also some viewers from outside the Netherlands. So i decided it would be great to start writing in English as well.  So if you’re new to my blog, welcome!

Today it’s all about black. I strolled through the digital Pinterest lanes and made a selection of all black outfits i really like. I like combining different fabrics and textures only using a single color, to make an outfit more exiting. I love natural fabrics such as wool or leather. You’ll find my favorite combinations below. Which one catches your eye?

 

2 reacties op ‘I wouldn’t mind wearing: all black

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s