Fashion friday: Autumn city trip

styleboard citytrip autumn

Ga jij een weekendje weg in het najaar? Zorg dan dat je deze items bij je hebt. Een weekendje London, Dublin, Stockholm of New York? Met deze items zit je goed.

Met je koptelefoon en e-reader wordt elke reis een plezier. Of je nu met de trein of vliegtuig reist, je kunt je heerlijk ontspannen met een muziekje of een goed boek. De regenjas is gevoerd met katoen en dus heel comfortabel en de Rugzak is een must om je handen vrij te houden voor die prachtige foto’s die je gaat maken. Je Apple Watch vertelt je waar je heen moet en een taxi is met één klik besteld. Je hoeft geen adres door te geven want je Apple Watch doet dat voor je! Op je comfortabele Nikes houd je het de hele dag vol. Veel plezier.

Waar te koop?
Jas: Derbe // Jurk: Catwalk Junkie // Poncho: Repeat // Schoenen: Nike // Horloge: Apple Watch // Rugtas: Herschel // Koffer: Samsonite // E-reader: Kobo // Koptelefoon: Sony // Paraplu: Senz // Fotocamera: Panasonic // Parfum: Chloé // Telefoonhoesje: Liebeskind // Handschoenen: Bijenkorf

Happy weekend!
xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s