Week 39: likes & dislikes

 Vandaag even iets anders. Ik zet alle leuke en minder leuke gebeurtenissen op een rijtje. 

Likes:

– Het wordt herfst! Eindelijk mogen de vesten en truien weer uit de kast. Leuke outfits bedenken in laagjes is mijn favoriete bezigheid. Wat fashion betreft vind ik de zomer nooit zo fijn. Geef mij maar voor-, of najaar!

-Mijn Yankee Candle: Champaca Blossom. Hij ruikt zo heerlijk. Subtiel en niet te overheersend. 

– Mijn IPad 3. Wat zeg je, een 3? Ja, hij is al een tijdje oud en werd steeds trager. Maar sinds de laatste update loopt hij juist weer beter! Ik merk dat ik hem dus ook weer meer ben gaan gebruiken. 

– Om even bij Apple te blijven, mijn IPhone 6+. Wat een heerlijk groot scherm. Elke dag nog ben ik blij dat ik niet voor de normale 6 heb gekozen. Ja soms is hij onhandig groot en moeilijk te bedienen met één hand. Maar toch vind ik het grote scherm heerlijk!

– Outfit van afgelopen week: zwarte jeans, spijkerblouse, mouwloos grijs vest en een leren jas!

– Couscous met zongedroogde tomaten. Ik kocht het bij de Jumbo en was aangenaam verrast. We hebben er een heerlijk gerecht mee gekookt met gevulde courgette en yoghurtsaus. Winner!

– Winactie van HEMA. Als je een fotoboek bestelde kon je je mooiste foto opsturen in de hoop een Apple watch te winnen. Dat deed ik natuurlijk. Fingers crossed; misschien win ik er wel eentje!

– Knuffelen met mijn lieve katten op de bank!

– Parfum: Dior – J’adore. Zeker niet nieuw, maar voor mij wel! Ik kocht hem in een actie bij ICIParis met 30% korting. 

– Ik ben al meer dan een maand op mijn eten aan het letten en daardoor meer dan 5kg afgevallen! En dat zonder honger. Schouderklopje voor mezelf!

– Mijn (semi)nieuwe koptelefoon van Sennheiser; Urbanite XL. Heerlijk geluid!

Dislikes:

– Nakijkwerk; BAH…

– Het wordt sneller donker. Ik twijfelde even of hij bij de dislikes hoorde of toch bij de likes. Vooral ’s ochtend vind ik het erg vervelend wanneer het nog donker is. Ik wordt dan maar moeilijk wakker. Ook ’s avonds loop ik minder snel een blokje om als het donker is. 

– Ik moest mijn Foreo Luna terugsturen. Na 1,5 jaar enthousiasme over hoe goed hij werkt, moest ik nu constateren dat de batterij al meteen na opladen leeg liep. Ik kon hem gewoon niet mer gebruiken. Maar gelukkig, ik krijg een gloednieuwe thuisgestuurd. Maar ik ben nu even Foreo-loos en mijn huid begint al te irriteren!

– Omleidingen. Sinds ik weer naar mijn werk moet na de zomervakantie is er een grote omleiding op de route waar ik overheen moet. Zo vervelend! Zo ver om hoef ik eigenlijk niet, maar elke dag weer irriteer ik me aan het feit dat ik niet gewoon door kan rijden. 

– Mijn bed kraakt! Waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van schroeven aandraaien. Maar je weet hoe dat gaat. Je denkt er de hele dag niet aan en wordt er pas aan herinnerd wanneer je doodmoe in bed valt. Maar dan ga ik geen schroevendraaier meer uit de gereedschapskist trekken!

– De afstandsbediening van mijn nieuwe koptelefoon blijkt niet geschikt voor IPhone. Dus de helft van de knopjes werken niet. 

– Teveel parfums door elkaar. Nadat ik verschillende parfums had getest in de winkel heb ik de hele dag die geuren in mijn trui geroken. Alles door elkaar! Misselijkmakend gewoon!

Xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s