Outfit: @work

Ik moet er eerlijk gezegd even inkomen hoor. Niet alleen in het feit dat ik weer aan het werk ben (met alle opstartproblemen van dien), na een longontsteking (waardoor ik 4 weken aan huis gekluisterd was) en een lekker lange zomervakantie (waarin ik nog meer van Ierland ben gaan houden). Maar ook omdat het weer nu snel omslaat naar de herfst!

Dat laatste is voor mij echter geen enkel probleem. Sterker nog, i love autumn! Eindelijk kan ik weer laagjes combineren en heerlijk onder de deken kruipen ’s avonds. Ik hoef de katten niet meer van schoot te duwen omdat het te warm is en de kaarsen kunnen weer aan! Aangezien ik een mooie grote Jankee Candle meenam uit Galway maakt het dat nog leuker.

Wanneer je van seizoen wisselt wordt het weer tijd om een nieuw garderobe samen te stellen. En volgend setje zou ik zo bij mij in de kast hangen. Ik maakte dit styleboard op de website van de Bijenkorf. Leuk? Dat kun jij ook doen. Klik hier.

styleboard leather army green

De schoenen zijn reeds in mijn bezit. Ik heb een soortgelijk horloge thuis, maar die wordt binnenkort vervangen door een Apple Watch (yes, i know, i’m terrible). Van de rok en de tas kan ik alleen maar dromen, want die vallen totaal buiten mijn budget. Gelukkig heb ik soortgelijke items in de kast hangen waarmee ik deze look vrij gemakkelijk na kan maken. Wil je weten waar je deze items kunt shoppen? Klik dan op de links hieronder.

1. Iphone-hoesje, Liebeskind // 2. T-shirt, Nikkie // 3. Vest, MbyM // 4. Rok, Goosecraft // 5. Nagellak, KOH // 6. Tas, Fred de la Bretonière // 7. Horloge, Fossil // 8. Schoenen, Paul Green

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s