Outfit: Army Green

IMG_4628 Goede morgen. Ik heb een goede bui vandaag en trakteer jullie wederom op een outfit-post.

Afgelopen vrijdag was ik vrij en heb ik heerlijk door Nijmegen gesjokt. Ik nam me voor om eens de budget route te lopen. Ik bracht een bezoekje aan de H&M en Primark. Het was prachtig weer en in het centrum was het heerlijk rustig.

Bij H&M heeft Devided nu een heerlijke grunge-achtige collectie met wat alternatieve kleding. Veel zwart, grijs en legertinten. Vanwege mijn alternatieve achtergrond vond ik het meteen interessant. Ik koos voor een heel simpel t-shirt in legergroen. De maat is S en toch valt het shirt lekker ruim.
IMG_4627

Ik combineerde het t-shirt met een strakke grijsgemeleerde broek en mijn groene fedora-hoed. Ik vind het lengteverschil van het shirt echt zo leuk! Terwijl het verder echt een basic look is. Een paar simpele accessoires, meer heeft deze outfit naar mijn mening niet nodig. Simpel is key hier.

Ik draag roségouden sieraden, omdat ik vind dat die kleur goed bij het groen past. Samen met een stoer paar laarzen of, als je lang moet lopen, een paar Nikes. Als ik naar buiten ga combineer ik de outfit met een stoer leren Jack en (voor nu) met een dikke sjaal.

Ik draag:
Hoed: Fiebig// t-shirt: H&M Devided // broek: Vila // schoenen: Nike // bril: Charlottas Village Denmark// ketting: rosègoud L: Mi Moneda // horloge: Fossil // slavenarmband: Lucardi

Xxx
Lies

2 reacties op ‘Outfit: Army Green

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s