Outfit: comfy chiq

IMG_4553Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie. Binnenkort volgt er weer een wat uitgebreider artikel als er wat meer rust in de tent is. Maar daarover later meer.

Het is nu proefwerkweek op mijn werk. Dat betekent gemakkelijke kleding en lange dagen. Veel surveilleren en heel veel nakijken.

Als er computertoetsen op het programma staan moet je goed nadenken over je kleding keuze. Gemakkelijke schoenen waar je de hele dag op kunt staan en vooral veel laagjes. Want de temperaturen binnen de school verschillen van lokaal tot lokaal.

Ik koos daarom voor een comfy chique outfit. Gemakkelijke schoenen gecombineerd met een zwarte panty en een strakke kokerrok. Het lange vest zorgt voor wat warmte, maakt het geheel iets minder netjes en comfortabel. Hier kan ik de hele dag op vooruit.

De complimentjes over de outfit waren erg leuk. Sommigen zeiden meteen “Oh wat ben je chiq!” Anderen vonden de outfit gewoon erg leuk staan. Ik ben er ook erg tevreden over. Het zit heerlijk maar is tegelijkertijd niet te casual.
De kokerrok komt tot mijn middel en geeft je lichaam veel vorm. Voor mij precies op de juiste plek. Mijn taille wordt benadrukt doordat ik het topje in de rok draag. Met wat simpele zilveren sieraden maak ik het geheel af.

Ik draag:
Vest: uit Keulen van een budgetstore (merk eruit geknipt)// top: H&M Devided // rok: Sarah Pacini// panty: Orublu // schoenen: Nike // bril: Tommy Hilfiger // Ketting: verzilverde veer (handgemaakt) // ringen: MelanO (schuifring) // oorbellen: YEH! Jewerly // armband: zilveren slavenarmband (merk onbekend) // nagels: Sensationail kleur: Bitter Sweet

IMG_4558

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s