Industrial lighting

IMG_4466 Sinds ik weet dat ik een nieuwe keuken ga krijgen heb ik de make-over kriebels. Ik vind het zo ontzettend leuk om me bezig te houden met interieurs en wonen. En nu mag het weer!

Omdat de keuken stoer en robuust wordt wil ik graag een industriële twist aanbrengen. Dit ga ik doen door middel van de verlichting. Omdat we een schiereiland krijgen, wat gedeeltelijk een bar is, wil ik boven het eiland twee grote stoere industriële lampen hangen.

Maar het vinden van de geschikte lampen is niet gemakkelijk. Het komt nogal nauw en het is erg duur. Na flink wat zoeken denk ik de lampen te hebben gevonden bij een woonwinkel in Nijmegen. Het betreft twee gereviseerde grote visserslampen die uniek zijn. Binnenkort meer daarover!

IMG_4467 Deze plaatjes heb ik gebruikt om inspiratie op te doen. Ik vind die losse kabels met enkele peertjes eraan zo leuk! Maar mijn vriend vond het iets te fijntjes. Dus hebben we gekozen voor twee grote lampen. Ik kan niet wachten om jullie het eindresultaat van onze keuken te laten zien, maar dat zal nog even duren want hij wordt waarschijnlijk pas in juni geplaatst.

Xxx
Lies

Een reactie op “Industrial lighting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s