TAG: Instagram

2015/01/img_4435.jpgIk zag de TAG bij VeraCamilla voorbijkomen en heb hem meteen ook in mijn blog-agenda opgenomen. Hoe leuk is hij?? Enjoy!

WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM?

2015/01/img_4420.jpg
Ik was afgelopen zaterdag bij de kapper. Een heerlijk verwen-momentje voor mezelf. Ik had niet eens door dat het 3 uur duurde voordat ik klaar was (tot mijn vriend me belde en vroeg of ik ontvoerd was).

WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE PLAATSTE OP INSTAGRAM? #TBT

2015/01/img_4430.png
Deze foto van mijn slaapkamer. Lekker basic en zonder teveel poespas. Hij ziet er nu nog altijd zo uit. Ik gebruik mijn Instagram account nu 81 weken. Dus iets meer dan 1,5 jaar.

WAT IS JE ALLERLEUKSTE FOTO OP INSTAGRAM WAAR JE ZELF OP STAAT?

2015/01/img_4218.jpg
Deze foto vind ik echt te gek. Tijdens ons laatste kerstconcert lieten we professionele foto’s maken. Ze zijn echt prachtig geworden en dit was eens van mijn favorieten. Mooie kleuren en gemaakt tijdens mijn grootste hobby. Wat wil je nog meer?

VAN WELKE INSTAGRAMFOTO KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

2015/01/img_4431.png
Oeh, dat was moeilijk kiezen! Ik koos voor deze foto. Dit is het uitzicht vanaf de burcht in Salzburg. Ik was daar 3 dagen met mijn ouders voordat we verder reden naar de Weißensee. Helaas was vriend hier niet bij. Ik vond het zo te gek dat we echt nog eens terug wil gaan.

Maar ook deze foto moest ik even laten zien. Paris, je t’aime. Ik wil heel graag nog eens terug met iemand die alle ins en outs van deze stad kent!

2015/01/img_4432.png

WAT IS HET ÁLLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2014 OP INSTAGRAM HEBT GEZET?

2015/01/img_4433.png
Deze sushi aten we afgelopen zomer bij HelloSushi in een zijstraat van de Albert Cuyp in Amsterdam. Echt de lekkerste handrolls die ik ever heb gegeten. En ook een hele mooie foto (al zeg ik het zelf).

WELKE FOTO KREEG IN 2014 DE MEESTE LIKES?

2015/01/img_3521.jpg
Dat is op Instagram heel moeilijk terug te vinden. Maar ik weet dat deze eerste foto van onze katten heel populair was. Wat een schatjes hè? Ze zijn hier nog zo klein (12 weken)! Ondertussen zijn ze flink gegroeid. Ze zijn nu 8 maanden oud.

WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2014 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

2015/01/img_3584.jpg
Deze met Midas! Zo’n heerlijke foto. Midas is de kater en de rustige van de twee. Ik ben helemaal gek op hem.

WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ HET MEEST?
Ik gebruik ABM om kleine collages te maken. Meestal gebruik ik de filters van Instagram zelf. Het ligt aan de foto welke filter ik gebruik. Ik heb geen voorkeur.

WAT IS JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAG OP INSTAGRAM?
Eh, eigenlijk gebruik ik niet zo vaak hashtags. De laatste gebuikte waren #hair, #pampering en #weekend.

Wat een leuke TAG om in te vullen! Zo neem je een rustig de tijd om door je tijdlijn van het afgelopen jaar te scrollen. Super!

Xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s