Maxi talk!

Maxi talkIk ben helemaal gek van maxi-jurken en maxi-rokken. Eerst wist ik niet zo goed hoe ik ze moest combineren, maar hey, daar heb je Pinterest voor! Ik ben er niet van overtuigd dat je al deze outfits kunt dragen tijdens de winter hier in Nederland, want sommige lijken me echt veel te koud, maar daar gaat het nu even niet om!

De combinaties van stoere leren jacks met een lange elegante chiffon-rok maken me helemaal enthousiast. Jammer dat ik zelf (nog) niet alle items in mijn kast heb hangen om deze look ook te gaan dragen.

Mijn favoriet?
Deze zwarte combi met biker-jack.

En deze dikke rok in combinatie met een flink warme trui. Dat zou ik zeker wel hier in Nederland kunnen dragen!

Inspiratie opgedaan? Je kunt mijn Pinterest account volgen via onderstaande link.

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s