Foreo Luna: a year later

2015/01/img_4416.jpg
Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik de Foreo Luna kocht. Omdat meerdere mensen hebben gevraagd wat mijn ervaringen zijn én omdat dit artikel het meest gelezen is op mijn blog vandaag de follow-up.

Om te beginnen wil ik zeggen dat ik erg tevreden ben over dit product. Ik gebruik hem dagelijks, de ene keer meer dan de andere dat hangt een beetje af van hoe druk ik het heb.

duurzaam:
De Luna ziet er nu nog uit alsof ik hem net uit de verpakking heb gehaald. Je kunt gewoon niet zien dat ik hem al een jaar in gebruik heb. Hij is erg goed schoon te houden, dus erg hygiënisch.

In mijn vorige artikel schreef ik dat de Luna 480 keer gebruikt zou kunnen worden voordat de batterij leeg zou zijn. En dat is echt zo! Ik heb hem dagelijks gebruikt en heb hem nog steeds niet op hoeven laden!

Standen:
De Luna die ik kocht heeft twee standen. Een snelle; om je gezicht te reinigen en een langzame om na de cleansing je gezicht te ‘masseren’. Dat laatste zou effectief rimpelvorming tegen moeten gaan.
Ik gebruik eigenlijk 90% van de tijd alleen de eerste (snelle) stand. De langzame stand is lekker om te gebruiken als je even tijd hebt, maar of het nu echt rimpelvorming voorkomt durf ik niet te zeggen.

De Luna mini heeft de langzame stand niet, en ik denk dat ik hem niet zou missen.

Huid:
Telkens als ik de Luna gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon. Ik gebruik twee cleansers met het apparaat. De Liquid Facial Soap van Clinique (onderdeel van het 3 stappen systeem) en Purity Made Simple van Philosophy. Met allebei de producten voelt mijn huid na gebruik heerlijk zacht en schoon. Mijn gezicht slurpt de verzorgingsproducten op die ik na de cleansing gebruik.

Gebruik:
Ik gebruik de Luna het meest onder de douche (hij is volledig waterdicht). Ik zeep mijn haar in en in de tijd dat de shampoo intrekt heb ik 2 minuten tijd om mijn gezicht te reinigen. Daarna alles uitspoelen en Kees is klaar. Super simpel en doeltreffend.
De Luna ligt heel goed in de hand en zelfs als hij vochtig is en glad van de lotion schiet hij niet uit je hand. Het siliconen materiaal is heel gebruiksvriendelijk en anti-slip.

Op reis vind ik de Luna echt ideaal! Hij weegt echt helemaal niets en heeft een speciale reisstand waardoor hij niet ongewild begint te trillen in je koffer. In het mooie en handige reiszakje kun je hem vervoeren zonder hem te beschadigen of vuil te maken.

Aanrader??
Jazeker. Ik ben echt enorm tevreden over dit product. De prijs is enorm, hij kost €169. Máár, je hoeft nooit meer extra onderdelen te kopen.
Wanneer je hem bij voorbeeld vergelijkt met de Clarisonic, die €149 in de aanschaf kost, maar waar je elke 3 maanden de borstel (á €25) moet vervangen, is de Foreo binnen 3 maanden al goedkoper.

Luna mini?
Ik denk dat de Luna Mini (€119) misschien ook wel voldoende zou zijn in plaats van de normale Luna.
Het verschil daarin is, dat de drukpuntjes allemaal even groot zijn bij de mini. Bij de normale Luna heb je verschillende versies voor verschillende huidtypen. Bovendien heeft de mini de massagestand niet. Het formaat van de mini (hence the name) is natuurlijk kleiner. Ik kan niet beoordelen of deze ook goed in de hand ligt.

Kortom, ik vind de Foreo Luna een van de beste aankopen op gebied van gezichtsreiniging van het afgelopen jaar. Je krijgt bij lange na niet hetzelfde resultaat wanneer je je handen gebruikt om je gezicht te reinigen. Hij is elke cent waard!

Hopelijk vond je dit artikel nuttig. Heb je aanvullingen of wil je je eigen ervaringen delen? Laat dan een berichtje achter in de comments!

Xxx Lies

Een reactie op “Foreo Luna: a year later

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s