App-talk: What’s on my Iphone 6 plus?

 

2015/01/img_4398.jpg
Sinds ik jullie net heb verteld dat ik en mijn Iphone onafscheidelijk zijn wil ik vandaag graag aandacht besteden aan de apps die ik dagelijks gebruik. Nu mijn Iphone dus een flink stuk groter is dan mijn vorige telefoon werkt het nog handiger dan voorheen. Helaas zijn nog niet alle apps al aangepast op het grotere scherm van de 6 plus.

Handige apps:

Wunderlist
Deze app gebruik ik dagelijks. Hij laat je gemakkelijk verschillende to-dolijstje maken en binnen een taak kun je informatie toevoegen, een subtaak maken of een attachment toevoegen. Omdat Wunderlist een cloud-base app is kun je op je telefoon, tablet en laptop werken. Wunderlist synchroniseert al je activiteiten razendsnel. Wil je je to-do lijst delen met anderen? Dat kan! Zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk een boodschappenlijst maken en hem up to date houden terwijl je partner al in de supermarkt loopt.

Calendars 5
Een agenda-app waarin ik mijn Google-, en Appleagenda kan combineren en delen met mijn vriend.

Dropbox
Verschillende groepen met muziek en songteksten maken het gebruik van Dropbox onmisbaar. Al het nieuwe materiaal komt online en staat overzichtelijk bij elkaar. Zo kan iedereen bij de bestanden die je nodig hebt zonder alles Bie de mail te sturen.

WordPress
Om mijn blog bij te houden. Nu typ ik ook veel berichten op mijn mobiel. Voorheen deed ik dat veel minder omdat het scherm daarvoor toch echt te klein was. Nu niet meer!
Ook statistieken checken gaat gemakkelijk via de app.

365; what to wear?
Deze leuke app stuurt je elke dag om 19:00 een berichtje met de weersverwachting voor de volgende dag. Dat is niet zo spannend, maar daarbij krijg je een een suggestie voor wat je aan zou kunnen trekken. Een leuke combinatie van kleding die lekker met de tijd meegaat en rekening houdt met de temperatuur. Natuurlijk kun je deze items allemaal kopen via de app. Dat doe ik nooit. Maar vaak heb ik wel iets in de kast hangen dat lijkt op wat ze voorstellen. Leuke inspiratie!

IMDB
De international Movie database. Handig als je een film wilt kijken maar niet vertrouwt op de beoordeling van de tv-gids. Typ de naam van je film of serie en bekijk het gemiddelde cijfer dat duizenden kijkers gaven. Zo kun je een goed beeld krijgen van een film.

SNS Bank
Internetbankieren app waarmee je gemakkelijk je saldo kunt checken en overschrijvingen kunt doen.

T-mobile
Om mijn dataverbruik en belminuten in de gaten te houden.

Social Media:

Bloglovin
Een verzamelapp waarin ik alle blogs die ik volg overzichtelijk bij elkaar heb. Zo hoef ik nooit meer naar alle verschillende websites en zie ik meteen de nieuwste berichten op de tijdlijn.

Pinterest
Mijn go-to app om inspiratie op te doen voor eigenlijk alles wat ik kan bedenken. Ik maak borden met verschillende onderwerpen. Je vindt mijn borden hier.

Facebook
gebruik ik nog dagelijks, maar om eerlijk te zijn vind ik Facebook steeds minder interessant worden. Ik irriteer me vreselijk aan de reclame die telkens voorbijkomt.

Instagram
Deze app gebruik ik juist steeds meer. Gewoon een klein stukje tekst met een leuke foto. Zegt genoeg, meer heb je niet nodig.

Muziek:

Spotify
Need i say more? Wat een geweldige app. Je betaalt een tientje per maand en kunt werkelijk alle muziek luisteren die je maar kunt bedenken. Geniaal!

Sonos
Om mijn luidsprekers aan te sturen icm Spotify. Lekker vanaf de bank je muziek regelen.

YouTube
Hier kan ik me uren mee bezighouden. Lekker browsen en uren muziek luisteren en filmpjes kijken.

Films:

Netflix & HBO GO
Voor films en series. Zeker nu op de IPhone 6 plus kijkt dit heel gemakkelijk.

Heb je nog leuke suggesties? Ik hoor ze graag!
Xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s