My kind of living #1

2015/01/img_4378-0.jpg
Pinterest is een van mijn favorieten op mijn telefoon. Als ik inspiratie zoek is dit mijn go-to-app.
Heerlijk binnenkijken in andermans huizen, ideeën opdoen en dromen over wat ik nog allemaal met mijn huis zou willen doen als geld geen optie zou zijn.

Laat dat laatste nou net het probleem zijn. It’s all ‘bout the money. En vriend snapt ook niet waarom ik zou blijven vernieuwen. ‘Als het goed is, is het toch goed?’ Nou, bij mij is de basis ok, maar met kleine accessoires blijf ik spelen.

Mijn smaak kantelt de laatste tijd van romantische brocante meer naar landelijk, stoer en industrieel. Zo hier ook 4 mooie plaatjes die daar mijns inziens goed bijpassen.

Mijn favoriet is de foto linksboven. De stoere tafel met die mooie zwarte Eames stoelen (die op mijn verlanglijstje staan). Die lamp is ook echt te gek en volgens mij best eenvoudig zelf te realiseren.

Welke foto is jouw favoriet??
Xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s