Let’s talk about hair

2015/01/img_4384.jpg

Wanneer ik deze foto’s zie, krijg ik gelijk zin om naar boven te rennen en het na proberen te maken. Lijkt me nu niet zo verstandig, aangezien ik zo meteen mijn bed in duik nadat ik dit artikeltje heb geschreven.

Haar. Soms wordt je er helemaal gek van, kun je er helemaal niets mee en frot je het uit tijdgebrek dagelijks in een saaie staart. Maar andere dagen, bij mij meestal avonden, zit het fantastisch en heb je er misschien helemaal niet zoveel moeite voor hoeven doen. Dat zijn mijn favoriete dagen.

Frustrerend vind ik het altijd, wanneer je ’s avonds voor de spiegel staat en iets uitprobeert en dat je haar dan echt fantastisch zit. Maar dat het de volgende dag, wanneer je hetzelfde nog eens probeert, totaal niet lukt! Brrr ik voel de frustratie al opkomen.

De kapsels die ik hierboven laat zien zou ik echt elke dag kunnen dragen. Mooi, maar niet te strak. Juist zacht en romantisch. Zou het gemakkelijk en snel na te maken zijn? Ik ga het uitproberen. Mocht het lukken, zie je snel de resultaten online.

Mijn favoriet is de foto rechtsonder. Welke is die van jou?

Xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s