Happy birthday!

2015/01/img_4360.jpg

Vandaag is het dubbel feest! Mijn blog bestaat 1 jaar en ik postte mijn 200e artikel. Dubbel feest dus!

Toen ik een jaar geleden begon had ik vooral zin om mijn mening te delen over van alles en nog wat. Dat doe ik nu eigenlijk nog. Maar ik heb wel gemerkt dat het niet altijd even gemakkelijk is om te blijven posten. Ik begon heel fanatiek met elke dag een bericht online zetten. Maar na een tijdje merkte ik dat daar behoorlijk wat tijd in ging zitten. En dat waardeerde mijn vriend ook niet altijd. Vooral omdat ik daarvoor de (enige) laptop in beslag nam.

Ondertussen begrijp ik dat het gewoon niet haalbaar is om elke dag een artikel online te zetten dus heb ik dat idee los gelaten. Ik kan het niet combineren met mijn drukke bijna full-time baan. Op dit moment wil ik meer kortere berichten online zetten met mooie inspirerende foto’s.

Ik ben in elk geval erg blij dat ik met plezier, en op mijn eigen voorwaarden, mijn blog bijhoud.

Tot de volgende keer maar weer!

Xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s