Love: 50 tinten grijs

Ik heb iets met de kleur grijs. Elk item dat ik de laatste tijd heb gekocht (in de uitverkoop) was dus ook grijs. Hier een klein overzichtje! Ik ben bijzonder blij met de blazen van Drykorn. Ik had hem al eerder aangepast maar vond hem veel te duur. Gelukkig heb ik hem toen niet gekocht. Ik kan de stoere blazer combineren met een broek maar ok met een maxidress. Binnenkort weer wat outfit foto’s!

Wil je weten waar je deze items kunt scoren? Klik op de links onder de foto.

Love; greys

Jeans: LTB here// Blazer: Drykorn here// Skirt: Moscow here// Boots: Sendra here// Knitted Vest: Moscow here

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s