Hello my precious: Iphone 6 plus

IMG_4214Voor diegenen die me volgen op Facebook of Instagram is het al geen nieuws meer. Liesje kon zich niet inhouden en heeft zich met kerst een Iphone 6 plus cadeau gedaan.

Ik ben ook zo’n gadget-freak. Wat betreft telefoons wil ik toch wel elke twee jaar op zijn minst en nieuwe. Omdat het nodig is? Nee joh, doe niet zo raar. Gewoon omdat het kan! Dus zodra ik mijn abonnement mocht verlengen kocht ik de Iphone 6 plus. Wat is hij groot! OMG, i love it! Nu na een dikke 3 weken vind ik hem alleen maar fijner worden in gebruik!

Een tijdje geleden kon je hier al lezen dat ik nog flink twijfelde over de 6 of de 6 plus. Ik dacht in de eerste instantie dat ik misschien toch liever voor de 6 zou gaan. Dan zou ik zeker weten geen last van mijn geweten hebben wanneer ik na een paar weken zou moeten constateren dat de plus toch one bridge too far was. Mijn vader had de Iphone 6 toevallig ook net gekregen op zijn werk. Dus dat was voor mij een mooie manier om daarmee alvast even te spelen.

Maar nee, na heel veel YouTube-filmpjes te hebben gekeken over meiden (met kleine handen) die een Iphone 6 plus hadden besteld ben ik toch van mening veranderd. Ook zij gaven aan dat de telefoon geweldig is als je hem maar niet in je broekzak hoeft te dragen. Guess what?? Dat deed ik al nooit en zelfs mijn Iphone5 bediende ik met twee handen. Dus waarom zou ik niet voor het grotere scherm gaan? Nou ja, omdat die versie €100 duurder is misschien? En omdat ik ook nog 64GB wilde, dus daarbij nog eens €100 op kon tellen. De Iphone 6 plus met 64GB kost namelijk een whopping €900! In abonnementstermen betekende dat een bijbetaling van €320. Best wel een flink bedrag nog.

Toen bedacht ik me dat ik mijn Iphone 5 natuurlijk al te koop kon zetten om eens te polsen wat ik daarvoor nog zou krijgen. Ik zette hem op marktplaats (en had al gezien dat er binnen een straal van 25km geen enkele andere aanbieder was). Binnen 1 uur had ik meer dan 25 reacties. Binnen 2 dagen had ik hem verkocht voor €240 euro!

Nou, do the math, de eindsom voor de Iphone 6 plus kwam dan maar op €90 bijbetalen. Dat was te doen! Dus snelde ik me op de eerste dag dat ik mocht verlengen naar de winkel. Ik koos de witte iPhone met 64GB. Zo heb ik nooit meer last van te weinig opslagruimte. Sindsdien zijn mijn nieuwe vriend en ik onafscheidelijk.

Heb ik er spijt van de 6 plus gekozen te hebben? Tot op heden nog niet. Het scherm is heerlijk groot, de batterij gaat gewoon 2 dagen mee en alle andere telefoons lijken nu piepklein. Zo snel wen je daar dus aan.

Overigens, mijn broer verklaart me telkens nog voor gek 😉

xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s