Photodiary Rees: #1

IMG_0185.JPG

Vanochtend lag ik al vroeg te draaien. De klok was een uur teruggezet al om 07:30 was ik klaar wakker. Ik ben met moeite tot half negen blijven liggen. Ik ben toen maar snel opgestaan omdat ik toch geen rust had.

Eenmaal beneden maakte ik een simpel maar lekker ontbijtje. Chrunchy muesli met melk. Natuurlijk zat Midas al met zijn neus in de melk voordat ik het door had. Ik kan tegenwoordig echt geen seconde meer weglopen van tafel zonder dat er een kat aan mijn eten zit.
Ik had nog een hoop dingen te doen. Zoals de was (moet ook gebeuren). Ik moest nog een toets nakijken en zoals je op de foto kunt zien was Fee het daar niet mee eens. Dat duurde allemaal veel te lang en ze kwam al snel alle aandacht opeisen. Daarna nog even snel mijn nagels opnieuw gedaan. Ik gebruik nog steeds Sensationail. Deze keer ging ik voor natuurlijk en gebruikte alleen maar de base/topcoat zonder kleur. Toen was het tijd om mijn koffer in te pakken. Ik neem al-tijd teveel mee. Ik heb voor 4 dagen 4 paar schoenen in de auto gesmeten, gewoon omdat ik niet kon kiezen.

IMG_0186.JPG

Voordat ik echt weg moest rijden heb ik nog snel even een converter bij mijn ouders ophalen. Zo’n ding waarmee je je foto’s vanaf je SD meteen op je Ipad kunt zetten. Ik moest mijn geliefde Macbook helaas thuislaten, anders zou Vriend 4 dagen zonder computer moeten doorkomen. Dat kon ik hem niet aandoen. Dus typ ik de stukjes maar op de Ipad, kan ook, maar is toch een stuk minder handig.
Eenmaal bij mijn ouders kon de echte ‘reis’ beginnen. Welgeteld 50 hele minuten ben ik onderweg naar Rees. Op zich wel relaxed dat we geen hele wereldreis hoeven afleggen, maar ergens ook jammer 😉

In Rees aangekomen ontmoeten we de Duitse leerlingen die tevens gastgezin zijn. Onze leerlingen worden verdeeld en gaan die avond met hun gastgezin doorbrengen. Maar ik hoorde al dat er een feestje was georganiseerd dus dat moest wel goed komen. Ik checkte in in het hotel dat werkelijk op 3 minuten lopen van school ligt. Fijn! Dan kan ik zo laat mogelijk vertrekken want het programma start elke ochtend al om 08:00.
De hotelkamer is prima. Alles wat je nodig hebt en gelukkig een tweepersoons bed. Ik kijk uit op de Rijn op dit moment. Verdorie zeg, het is nu 17:28 en het is al bijna donker. Hallo herfst! Ik heb nu even 2 uurtjes voor mezelf en ga daarna eten en ontmoet de hele club.

IMG_0187-2.JPG
Die avond kregen we een korte rondleiding door Rees van Maya en Saskia onze Duitse collega’s. Daarna zijn we gaan eten bij Restaurant Op de Poort. Klinkt lekker Duits hè? Heerlijk gegeten, veel te grote porties, erg gezellig! Ik at een gele courgette crèmesoep en als hoofdgerecht een Rückensteak van kalfsvlees. Heerlijk, maar een tikje te zout.

IMG_0188-1.JPG
Na een lange dag mocht ik daarna eindelijk in mijn bedje vallen. Zoveel mogelijk slaap proberen te pakken want in Duitsland beginnen de scholen om 08:00, dus moet ik om 07:00 aan het ontbijt verschijnen, dus vraag ik me af hoe ik in godsnaam om 6:15 uit mijn bed ga komen…. Wordt vervolgd.

Xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s