Wishlist: Electronics

Wishlist ElectronicsZie hier mijn lijstje dat ik hopelijk zo rond het nieuwe jaar compleet hoop te hebben. Om te beginnen een aantal hele dure apparaten. Namelijk een hele nieuwe zangset van Sennheiser.

Ik ben op dit moment al in het bezit van beide systemen, maar van een verouderde versie. Sinds afgelopen jaar heeft de overheid namelijk frequenties verkocht aan telecombedrijven. Zij gaan op due frequenties vanaf 2015 4G netwerken uitrollen. Op dit moment functioneert meer dan 80% van de draadloze muziekindustrie op diezelfde frequentiebanden. Met als gevolg… vanaf 2015 mag je officieel niet meer op deze banden uitzenden en ben je genoodzaakt al je apparatuur te vervangen.

Ik wist in de eerste instantie niet wat ik hoorde. Dat zou een duur grapje worden. De overheid verkoopt frequenties, heel NL moet zijn apparatuur vervangen en de producenten van draadloze muziekapparatuur klappen heel hard in de handjes. Een boost van de omzet, zomaar in de schoot gegooid door de overheid.
Dus Liesje is, zoals je al kon lezen, heel hard aan het sparen om deze aanschaf voor 2015 te kunnen bekostigen. Het gaat om een nieuwe microfoon en een in-ear systeem (á €1199,- en €999,- pffffff….).

Verder mag ik mijn abonnement verlengen in december en staat de Iphone 6+ in de planning. Ik ga mijn Iphone 5 verkopen en bekostig daarmee een deel van de aanschaf van de 6+.

Maar dan ben je nog niet klaar natuurlijk. Want die iPhone moet je beschermen met je leven. Daarbij hoort een goed, mooi ( oh ja…en praktisch) hoesje. Het liefst van natuurlijke materialen, leer en vilt.

Op Etsy.com vind je de mooiste exemplaren. Als ik naar iets nieuws op zoek ben kijk ik altijd op deze website.  De website bestaat uit allemaal kleine shops waar mensen hun waren kunnen aanbieden. Ik vond bovenstaand hoesje bij de Etsyshop: CinnamonCocoon. De hoesjes voor telefoons, tablets en laptops worden in Krakow, Polen met de hand gemaakt. De producten bestaan voornamelijk uit leer en vilt. Precies de natuurlijk producten waar ik zo dol op ben!

De sleeve die ik je laat zien hier op de foto’s kost €36,55 excl. verzendkosten naar NL.
In totaal komt het dan neer op €45 euro. Duur? Ik vind van niet om een telefoon van €900 te beschermen.

xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s