Niet alle zwijgen is goud…

Schermafbeelding 2014-10-07 om 21.05.50

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Waarom weet ik zelf eigenlijk ook niet zo goed. Ik probeerde eerst elke dag een berichtje te posten, maar naast mijn full-time baan merkte ik dat dit lang niet zo gemakkelijk was dan ik dacht.

Ik typte elke avond non-stop en vergat dat mijn vriend ook wel eens de computer zou willen gebruiken. Misschien toch een beetje ambitieus om te denken dat ik wel even elke dag een blog online zou kunnen zetten.

Toen ik me bedacht dat ik ook wel om de één of twee dagen een post zou kunnen plaatsen raakte ik uit mijn ritme. Dat had als gevolg dat ik een hele tijd niets meer plaatste. Ik hoopt in de zomervakantie weer te starten en ben daar niet aan toegekomen.

Dus bedacht ik me nu dat het wel eens tijd zou worden om de stilte op te heffen.
Ik ga een aantal posts per week plaatsen, maar niet meer elke dag. Hopelijk lukt het op die manier wel! Er zijn de afgelopen tijd zoveel leuke dingen gebeurd dat ik wel weer een tijdje vooruit kan!

Kus,
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s