And the winner is!

Winacties, je ziet ze tegenwoordig overal. Op Twitter, Facebook in winkels, op tv. Eigenlijk doe ik daar nooit aan mee (onder het motte ik win toch nooit iets). Het is gewoon een manier om voor bedrijven snel meer leden en activiteit te genereren.

Toch besloot ik een week geleden op een berichtje van Crystal Clear op Facebook te reageren. Zij hadden een leuke actie i.s.m. Pieterszoon. Een onderneming uit Haarlem die hele mooie, stoere handgemaakte tassen ontwerpt.

Deze ‘onverwoestbare tas’ kon je winnen door te reageren met de ultieme reden waarom jij die tas zou kunnen gebruiken. Ik reageerde heel impulsief door mijn ervaring als docente te delen. Al dat correctiewerk weegt een ton en vergt behoorlijk veel van je tassen. Dus als ik er fasionable uit wilde zien, zo ik deze tas echt goed kunnen gebruiken.

Toen ik gistermiddag (tijdens een personeelsuitje) pas vrij laat op mijn telefoon keek, kwam ik er tot mijn grote vreugde achter dat IK degene was die de tas ook daadwerkelijk had gewonnen! IK???!!!

WHAAAAAAAAAAAAAA, hoe gaaf is dat??
Ik stuurde als de wiedeweerga een berichtje met mijn adresgegevens en hoop dat de tas snel wordt bezorgd.
Thnx Crystal Clear!!

Schermafbeelding 2014-06-20 om 22.03.39

En jij, doe jij wel eens mee aan van die winacties?

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s