It’s an addiction you see…

Zoals met zoveel dingen; once you go there, you’ll never go back. Ik herken dat maar al te goed. Een jaar geleden kocht ik mijn eerste paar cowboy boots van Sendra. Na een paar weken inlopen kon ik pas echt zeggen hoe vreselijk fijn deze schoenen zijn! Ik denk dat ik deze schoenen het meest gedragen heb de afgelopen tijd.

Dagje shoppen? Sendra laarzen aan en nooit last van je voeten. Op Converse sneakers lukt me dat echt niet zonder na een paar uur last van mijn rug te krijgen. Afgelopen woensdag was ik in Nijmegen om de start van het lange weekend te vieren en tegen beter weten in liep ik de Boot-store binnen.

Met deze te gekke laarzen kwam ik weer buiten! Hoe vet zijn ze. Ok, wel echte statement laarzen, maar ik vind ze echt te gek. Lekker om met de band aan te trekken ook. Nooit meer last van mijn voeten na een optreden.

P1030308P1030304P1030310

Van vrienden kreeg ik gemengde reacties. Mijn vriend bijvoorbeeld vond ze top voor op het podium, maar niet per se om overdag te dragen. Anderen vonden ze juist helemaal te gek!
Wat vinden jullie ervan? Jey of ney??

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s