Love: MAC Cosmetics

Ik ben nog niet zo heel lang in het bezit van MAC producten. Maar sinds ik in maart in Dublin mijn eerste blush en lippenstift kocht ben ik fan!

P1030056P1030062

Natuurlijk is MAC geen onbekend merk voor mij. Maar ik zou nooi make-up producten van die prijsklasse kopen via internet zonder dat ik in het echt heb gezien of de kleuren mij wel staan. En omdat er nergens in de buurt MAC verkocht werd, heeft het een hele poos geduurd voordat ik mijn eerste blush kocht.

In Dublin kon ik niet wegblijven uit de Mac-store aldaar. Ik stuurde de rest van de groep alvast vooruit zodat ik in alle rust rond kon snuffelen. Ik besloot dat ik graag een blush wilde (en misschien een mooie lippenstift voor erbij). Ik kocht ze uiteindelijk allebei. De verkoopster vertelde ik dat ik van naturel houd en dat ik daarbij graag een goed consult wilde over geschikte producten. Enthousiast liet ze me de Mineralize Blush in de kleur Petal Power zien. Ze bracht hem aan en ik vond hem meteen mooi. De pigmentatie is erg goed, maar de blush is behoorlijk compact en ik krijg er met mijn angled blush brush van Sigma nauwelijks product af. Meestal is dat omgekeerd.

P1030060
Mooi hè? Die gouden glans die er nog in zit?

P1030068

Een bijpassend lipstick? No problem miss. Ze adviseerde me de Viva Glam V in de kleur Lustre. Een mooie zachtroze lipstick die aangenaam draagt en je lippen niet uitdroogt.

P1030065 P1030067

Sinds ik deze producten dagelijks gebruik kon ik het niet laten om in Amsterdam (waar ik in april was met mijn V2 klassen) een volgende aankoop te doen. Dit maal koos ik voor een blush die iets meer perzik van kleur was. De Sheertone shimmer blush in de kleur peachtwist.

P1030061 P1030069

Daarbij wilde ik graag een andere kleur lipstick en dit keer geen nude kleur. Ik ging voor fel. “Hoe fel?” vroeg de verkoopster. “Mag flink fel” was mijn antwoord. En dat werd het ook! Ik koos voor de Retro Matte in de kleur Relentlessly Red. En hij is weergaloos roze/rood! Super super in-you-face fel doordat hij zo mat is. And i love it! Ik heb al zoveel complimentjes gekregen over deze kleur. Je moet wel goed je lippen scrubben als je hem gaat dragen want je ziet ieder velletje.

Op de foto lijkt het bijna alsof ik de kleur van de lippenstift heel erg op heb gehaald, maar hij kwam echt zo uit de camera. Geen nabewerking nodig dus. KNALKLEUR!!

P1030063 P1030064

Ik ben helemaal verliefd op deze fijne en mooie producten van MAC en ik ben bang dat het niet hierbij zal blijven.

Wat zijn jouw favoriete MAC producten die ik zou moeten proberen??
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s