My addiction: series

Gisterochtend hoorde ik, in de auto op weg naar mijn werk, op het nieuws een interessant item. Het ging over een handige website waarop je uit kunt rekenen hoeveel tijd je in totaal hebt besteed aan het kijken van series. Aangezien ik regelmatig schrijf over de series die ik kijk en hoe spannend ik ze allemaal vind, vond ik het erg leuk om deze link met jullie te delen.

Ik deed de test ook en keek in totaal behoorlijk wat dagen series. Meer dan twee maanden non-stop!! OMG, dat is best wel veel… But i shame me er not for, in mijn allerbeste Engels 😉

Series die ik heb bekeken (en ik denk dat ik er vast een aantal vergeten ben):
Dikgedrukt de lopende series die ik op dit moment kijk.

Homeland
– Friends
– Dexter
– Lost
True Blood
– Desperate Housewives
Breaking Bad
Revenge
– Glee
Grey’s anatomy
– Prison Break
– 24
– House MD
Game of Thrones
– Two and a half men
– The big bang theory
Top gear
– Airwolf
– Knightrider
Awkward

Designer Alex Cican heeft de bovenstaande rekenmachine gemaakt. ’t Enige dat je hoeft te doen is de naam van de serie intikken die je hebt gezien en het aantal seizoenen dat je keek selecteren. Sivakodali.com doet de rest.

Wil jij de test ook doen? Klik dan hieronder op de link:

DOE DE TEST!!!

Laat je antwoord achter in de comments. Ik ben erg benieuwd!
xxx Lies

ps. ik heb tijdens dat ik dit bericht schreef wel 5x de inhoud moeten refreshen. Er kwamen steeds meer series in me op die ik ook nog heb gekeken of nog aan het kijken ben… verslavend dit! Bij de 70 dagen ben ik dus maar gestopt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s