My Vanity

Een tijdje geleden schreef ik over mijn make-up spot. Dat was op dat moment nog op 3 plekken in huis. De badkamer, de logeerkamer en de ‘kastenkamer’. Al sinds ik verhuisd ben, 3 jaar geleden, wilde ik graag een mooie plekje waar ik al mijn make-up kwijt kan en niet meer alles in de badkamer hoef te bewaren. Sinds afgelopen maand is deze droom uitgekomen!

P1030070

P1030078Ik maakte verschillende tripjes naar IKEA en haalde veel inspiratie van Pinterest. In de meivakantie haalde ik eindelijk het bureau dat ik zo graag wilde. De Besta Burs van IKEA. Ook kocht ik een spiegel en een bureaustoel om het geheel mooi bij elkaar te trekken. Ik was zo blij toen het allemaal opgebouwd was. Dat Besta bureau is een nachtmerrie om in elkaar te schroeven. Hij is 1,80m lang dus ik kan er ruim aan zitten en heb veel opbergruimte in de lades.

P1030076

Overigens was het ook een nachtmerrie om dat bureau in mijn eentje in de auto te krijgen. Een pakket van 1,80m van 35 kilo maneuvreert zich niet zo gemakkelijk alleen. Ik moest hem thuis in 5 delen naar boven slepen. Ik had geen geduld om te wachten tot mijn vriend thuis was. Maar gelukkig was het slepen en opbouwen in een middagje gepiept en kon het leuke werk beginnen. Het aankleden!

Ik kocht een spiegel om op te hangen. Een lange spiegel die ik in de breedte aan de muur hing. Nou ja… mijn vriend hing hem aan de muur, met mijn hulp uiteraard 😉
Verder kocht ik een staande spiegel met verlichting van Babyliss. Deze vergroot 1x en 8x. Ideaal om je wenkbrauwen e.d. bij te werken. Hij heeft ook 3 licht-standen. Daglicht, TL-verlichting en gloeilamp. Ik moet zeggen dat ik vooral de daglicht en gloeilamp stand gebruik. Je moet wel behoorlijk dichtbij komen om het licht echt iets voor je gezicht te laten doen. De doorsnee is 22cm, dus lekker groot. Ik gebruik hem nu iedere dag met veel plezier.

Ik kocht bij de lokale DA een aantal spullen om wattenschijfjes, wattenstaafjes en mijn kwasten op te bergen. Allemaal van dezelfde lijn en lekker makkelijk schoon te houden.

P1030075 P1030081 P1030083

De stoel is ook van IKEA. Toen ik hem zag staan was ik meteen verliefd. Het zitgedeelte is uit een stuk hout gemaakt. Heel vloeiend en natuurlijk. De vilten zitting is duurzaam en gaat erg lang mee. De stoel is in hoogte verstelbaar waardoor ik hem gemakkelijk kan gebruiken bij het bureau.

P1030084

Ik ben erg blij met het resultaat. Ik zit lekker dicht bij het raam en heb dus genoeg daglicht om me bij op te maken. Ik moet nog even bekijken hoe dat straks in de winter moet. De verlichting in die kamer is niet al te sterk dus misschien dat ik daaraan nog iets moet veranderen als het weer korter licht wordt. Maar dat is een zorg voor later.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn en willen weten waar de spullen vandaan komen:

– Bureau: Besta Burs, IKEA, €279,-
– Bureaustoel: Fjällberget, IKEA €149,-
– Hangende spiegel: Stave, IKEA €39,95
– Staande spiegel: Babyliss 8438E, bol.com ik kocht hem in de aanbieding voor €55,-

Wat vind jij ervan?
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s