My love for Moscow clothing

Vorig jaar kocht ik bij mijn favoriete winkel (La Vie in Boxmeer) een mooi donkergrijs stoer gebreid vest. Dit bleek van het werk Moscow te zijn. Nog nooit had ik daarvan gehoord maar ik was erg onder de indruk van de kwaliteit en het design.

Sinds ik afgelopen herfst mijn winterjas van Moscow kocht ben ik echt fan van dit Nederlandse merk. De jas bevalt enorm goed, hij was lekker warm in de winter en ik draag hem nu nog! Binnenvoering eruit en je kunt hem in het voor-, en najaar ook goed dragen.

Sindsdien heb ik nog een aantal andere aankopen van dit merk gedaan. Maar dit maal meer voor in het voorjaar/ de zomer.
Ik kocht (alweer een tijdje geleden) een lange strakke rok van jerseystof. Echt, hij zit zo comfortabel dat je erin kunt wonen. Zou ik een verre reis hebben in bijvoorbeeld vliegtuig, trein of auto. Deze rok zou ik dan dragen. Helemaal te gek!

20140506-204644.jpg20140506-204653.jpg

Ook dit jurkje kon ik ook niet laten hangen. Om te beginnen vind ik de kleur helemaal te gek! Een zachte roze pastelkleur. Helemaal mijn ding. Ook de wijde ronde hals valt erg mooi. Je kunt hem ook off shoulder dragen. Ik draag dit jurkje graag met mijn cowboy boots van Sendra. Lekker comfy en toch een tikkeltje alternatief. En daar houd ik van!

foto 2

Gisteren kocht ik een maxidress. Deze is bedoeld voor de bruiloft van de broer van mijn vriend. Ik zag hem hangen en móest hem passen. Hij is simpel maar heel erg comfortabel en hij doet precies het goede voor mijn figuur. Vanuit de taille valt hij mooi en vloeiend naar beneden. Ik kreeg tijden het passen in de winkel van 4 vreemden complimenten over hoe goed hij staat! Met de juiste accessoires kan ik hier een mooie bruiloft outfit van maken!

20140506-204627.jpg20140506-204634.jpg

Ik wilde ook graag een mooie stola voor bij de jurk. Die vond ik ook bij dit merk maar helaas heb ik die laten hangen. Het gaat om een hele mooie sjaal in driehoeksvorm. Hij is gebreid/gehaakt en heft een hele mooie groen/blauw/grijze kleur. Ik was meteen verliefd, maar de prijs hield me tegen. Hij kostte maarliefst €150,-. Duurder dan de jurk. Grrr, jammer maar helaas. Alhoewel ik zo’n sjaal dus in de winter dag in dag uit zou dragen… nee, teveel geld.

20140506-204608.jpgIk ben erg blij met mijn aankopen van dit merk. Hier ga ik nog lang plezier van hebben want de kwaliteit van deze kleding vind ik erg goed! Binnenkort foto’s van mij met de kleding!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s