Where have you been?

Tja, en toen was het een tijdje stil op de blog. Hoe dat komt? Gewoonweg omdat ik het erg druk had, en niet altijd evenveel inspiratie had om iets te schrijven. Misschien had ik de lat ook wel erg hoog gelegd door elke dag een artikel online te moeten/willen zetten. Ten slotte heb ik gewoon een volledige baan en doe ik behoorlijk wat dingen ernaast. Het bloggen nam alle overige tijd in beslag. Erg leuk, maar niet altijd. Dus ik heb besloten om minder artikelen online te gaan zetten. 3 tot 4 per week is mijn voornemen.

Wat ik in de tussentijd allemaal heb gedaan? Een hele hoop eigenlijk. Ik heb mijn band eindelijk weer op pootjes en ons eerste optreden sinds lange tijd ging goed! Men was echt erg enthousiast. Zo heerlijk om lekker te knallen. Alhoewel er niet al te veel publiek was, hebben we de mensen die er waren aan het springen gekregen.
Mierlo 2

Ik ben ook naar de kapper geweest! Ik liep al een tijdje rond met het idee om een pony te laten knippen. Dus ging ik op Pinterest op zoek naar foto’s van ‘bangs & glasses’. En deze resultaten vond ik! Wat een mooie plaatjes.
IMG_2819

Dus daarmee ging ik naar mijn kapper. Hij was meteen enthousiast en zei dat dit me heel goed zou staan. Dus vertrouwde ik hem en liet me knippen. Ik ben zo blij met het eindresultaat!

IMG_2843

Ik kocht ook een aantal beautyproducten waarover ik erg enthousiast ben, dus daarover binnenkort meer. Ik heb geschoven met meubels en heb mijn make-up sport degelijk aangepakt. Ook hierover binnenkort meer. Morgen maak ik daarvan de foto’s!

Tot snel!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s