Resultaten fotocursus

Hoi allemaal, vandaag laat ik jullie mijn resultaten zien van de fotocursus die ik heb gevolgd. Het was een basiscursus en hij bestond uit 4 avonden (met vooral theorie) en 1 praktijkdag in een weekend. Ik leerde de basis van mijn fotocamera kennen en hoe ik van de automatische stand af moest komen. Ik leerde over ISO gebruik, sluitertijden, diafragma en hoe ze met elkaar in verhouding staan.

Tijdens de praktijkdag, de laatste dag van de cursus, en the cherry on the cake als je dat zo mag zeggen, gingen we alle theorie in praktijk brengen. We bezochten een kloostertuin met allerlei interessante objecten om te fotograferen. Ik maakte zo’n 300 foto’s in een paar uur tijd. Uiteindelijk kwamen daar zo’n 20 mooie foto’s uit.

Ik deel deze foto’s in een openbaar album op Flickr, een handige website voor fotofanaten. Echter geen handige website om te delen in je blog. Dus doe ik dat via Pinterest:

Wat vinden jullie ervan?
XXX Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s