TAG: nom nom nom…

Schermafbeelding 2014-03-25 om 18.43.58Ik zag deze leuke foodtag voorbijkomen op een van de blogs die ik volg en wilde hem zelf ook meteen invullen. Hier gaat ‘ie!

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vind?
Oh, wat een moeilijke vraag zeg. Ik houd van een boterham met pindakaas en aardbeienjam. Iets Amerikaans waarvan de meesten zullen zeggen dat ze dat nooit zouden eten. Maar ik vind het lekker! Ook witte rijst met ketjap vind ik heerlijk. Soms, als ik alleen thuis ben, is dat alles wat ik eet. Yum!

Wat kook jij het liefst?
Pasta. Maakt eigenlijk niet uit in welke vorm. Ik vind de overschotel met tortellini die ik maak erg lekker. Je vindt het recept hier.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Jeetje, ik denk niet dat als je elke dag in een restaurant zou eten het nog leuke zou zijn. Maar dan zou ik kiezen voor een restaurant met een brede keuken, zodat ik veel keuze zou hebben. Misschien Brienen aan de Maas. Dit restaurant heeft een ster, maakt overheerlijk en bijzonder eten en je hebt nooit dat overvolle gevoel als je er weggaat.

Deel een handige kooktip?
Wil je chocolade mooi smelten? Giet er een klein scheutje melk bij, dan wordt hij mooi egaal en klontert niet.

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Creme Brûlée maken. Zo lekker!

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Het zou een broodje met warm beleg moeten zijn. Iets Italiaans of zo. Met lekkere kruiden en verse producten. Het zou Lizzy’s Bun heten 😉

Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten?
Die is gemakkelijk, buiten de deur! Ik houd heel erg van uit eten en ga het liefst 2x per week. Gelukkig kookt mijn vriend altijd. Ik hoef dan alleen maar alles op te eten en op te ruimen, maar dat vind ik prima.

Ben je ergens allergisch voor?
Ja, voor appels en noten. Sinds ik hooikoorts heb zijn deze allergieën op komen zetten. Ik ben niet voor alle noten allergisch, maar wanneer ik een mix eet zoals studentenhaver krijg ik toch vaak allergische reacties.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd?
Mag een drankje ook? Chai tea latte. Ik ben zo ongeveer de laatste die dit waarschijnlijk heeft ontdekt. Bij mij in de buurt is geen Starbucks en ik drink geen koffie, dus er is niet veel reden om een koffietentje binnen te lopen. Pas op Airport Eindhoven proefde ik de eerste chai tea latte, ik was meteen verkocht. Ik heb nu een kant en klare mix thuis, zo kan ik er elke dag van genieten!

Wat is je favoriete toetje?
Cheesecake (vooral die van de Beans & Bagels) en Crème Brûlée.

Neem de TAG gerust over! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden.
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s