Weekly update #23

Elke zondag laat ik jullie weten hoe mijn week is verlopen. Vergezeld van foto’s die ik maakte laat ik per dag zien wat ik heb gedaan. Helaas heb ik door de drukte deze week niet echt veel foto’s gemaakt.

Deze week moest ik weer aan de slag na een heerlijke korte vakantie. Even wennen dus, want wat was het gezellig in Galway. Ik wil nu al terug, vooral in de zomer.

IMG_2537
ik wil terug!
IMG_2546
Ok, onze nieuwe ramen isoleren goed. Want het was best warm geweest de dagen dat wij weg waren. Toen we thuis kwam was het binnen 14C, en buiten 23C!! Snel alle deuren en ramen open!

Ik had mijn nakijkwerk vooruit geschoven. Das dat moest op maandag nog nagekeken worden. De dag was vrij snel voorbij. ’s avonds had ik bandrepetitie, zoals altijd op maandag. het ging echt lekker en we zijn goed op weg om binnenkort weer te spelen. Op 5 april hebben we een eerste try-out als het ware. Ons eerste optreden in de nieuwe samenstelling. We spelen 45 minuten, dus niet heel lang, maar precies goed om te starten. En zijn een hoop andere bands, dus zo kunnen we ons goed meten. Ben benieuwd naar de reacties van anderen.

benefietswebsite
Ons eerste optreden in de nieuwe samenstelling!

Dinsdag vloog de dag voorbij. Ik had weinig lessen, kon goed mijn to-do lijstjes afwerken en we hadden een efficiënte korte vergadering over de nieuwbouw op het werk. Kijk, daar houd ik van. Geen waardevolle tijd aan nutteloze zaken verspillen a.u.b.
IMG_2565’s avonds mocht ik weer naar de fotocursus. Alweer de een na laatste les. Wat jammer! Ik begin nu net door te krijgen hoe het werkt. Ik ga zeker kijken of ik een vervolgcursus kan gaan volgen. De opdracht voor komende week, een foto maken van een alledaags item en daarbij letten op de kadering en de compositie. Je maakt dus van iets alledaags een spannende foto door out of the box te denken. Creatief zijn! Dat moet lukken… hoop ik.

Woensdag was een hele korte dag. Een collega van ons is na een lang ziekbed overleden in de carnavalsvakantie. Hij was pas 31 en minder dan een maand geleden werd hij vader van een dochtertje. Het nieuws over zijn overlijden kwam hard aan. Wat is het leven soms oneerlijk. Die dag werden de lessen gegeven tot aan de pauze. daarna was iedereen vrij om naar de uitvaart te gaan.
IMG_2568Ik heb besloten niet te gaan. Ik heb het afgelopen jaar twee zware begrafenissen gehad en ik kon deze er even niet bij hebben. Afscheid nemen kan ook op een andere manier. Ik heb een kaarsje opgestoken en besloot mijn zinnen te verzetten door te gaan sporten. Wat ook echt nodig moest want ik was al een paar weken niet gegaan. Dat voelde erg goed. Nou ja, ‘het gaan’ voelde erg goed. De enorme kramp die ik kreeg op de loopband voelde iets minder. “Rustig aan weer opbouwen Lies, niet te hard van stapel lopen.”

Donderdag was de dag zo om. Wat gaat de week toch snel. Ik ben zelf op school gebleven om tot 17:00 meteen alle nakijkwerk weg te werken. Wat geeft dat toch een enorme rust. Moet ik toch vaker doen ;). Die avond hebben we heerlijk op de bank gehangen en True Blood gekeken. Echt ontspannen en lekker samen zijn.

IMG_2569
We staan in de krant 😀

Op vrijdag ging mijn vriend een weekend weg. Hij komt pas zondagavond thuis. Ik moest eerst lesgeven tot de middag en daarna mijn auto wegbrengen voor een beurt. Ik zou een leenfiets krijgen, maar die was om de een of andere reden niet beschikbaar. Geen probleem! Nu kreeg ik een leenauto! Relaxed, zo kon ik toch nog naar huis rijden in de tussentijd en hoefde ik niet de 4 uur te wachten.

Ondertussen kreeg ik te horen dat Roel ziek was en in het komend weekend niet mee kon zingen. Oh nee! We hebben twee optredens gepland staan. STRESS! Afzeggen of iets anders verzinnen? We hebben die avond een repetitie besteed aan het doorzingen van alle nummers en gekeken waar we de stem van Roel konden opvangen. Gelukkig lukt het vrij aardig, dus alle optredens kunnen doorgaan. Gelukkig maar, ik kan het geld goed gebruiken. Maar we zullen Roel zeker missen. Als je met maar 4 zangers bent, is iedereen even belangrijk. Dus je mist iemand meteen als hij/zij er niet is. Het zingt ook niet even relaxed als je voor je gevoel op één been staat te zingen. Maar goed, the show must go on. We kunnen niet al die mensen teleurstellen. Ik heb het gevoel dat het wel goed gaat komen, maar het zal nooit zo goed klinken.

Op zaterdag had ik dus ook geen repetitie met de 4-Daagse vocals. Want Roel is daar de vocalcoach en hij kon dus ook niet bij deze repetitie zijn. Dus ineens was mijn overvolle weekend een stuk rustig dan voorheen gedacht. Lekker op de bank. Gezond ontbijten met yoghurt, blauwe bessen, druiven en rozijnen. En een outfit bedenken voor het optreden van die avond. Niets mis mee. Mijn blog moest vooruit geschreven worden voor de komende week dus daar had ik nu ook mooi tijd voor.

Tot zover mijn week. Komende week wordt een volle maar leuke week. Ik heb dinsdags de laatste les van de fotocursus en gaan we op zondag tijdens de praktijkdag met zijn alle foto’s nemen op locatie. Waar precies weet ik nog niet. Ik heb ouderavonden voor mijn werk op dinsdag en donderdag. Wat voor een probleem zorgt want ik heb op dinsdag dus ook die fotocursus. Dus dat wordt haasten als een gek en hopen dat ik op tijd kan komen. Op woensdag moet ik naar de tandarts, nooit echt leuk. Maar we gaan ook eten bij Brienen aan de Maas. Een restaurant met een ster! Misschien ken je de chefkok Renee Brienen van het programma Fix this Kitchen op RTL 4. Hij is de sterrenchef die de kookworkshops verzorgt met de deelnemers van het programma. We reserveerden daar i.v.m. de restaurantweek. Daar heb ik heel veel zin in, want de vorige keer was het eten verrukkelijk!

Fijne zondag!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s