Weekly update #22

Deze week zal ik geen lange update hebben, want de helft van de tijd zat ik in het buitenland. Daarover laat ik jullie in een aparte blogpost meer lezen en zien. Dit artikel gaat dus over zondag tot en met woensdag.
Terwijl ik dit schrijf zit ik op Eindhoven Airport in de zon, genietend van een Chai tea latte. Nog 1,5 uur en dan vlieg ik naar Dublin.

Afgelopen zondag wilde ik niet al teveel doen. Ik was van plan om lekker relaxed op de bank te hangen, een filmpje te kijken en teksten uit mijn hoofd te leren voor het optreden met Los Zand van maandag.

Uiteindelijk heb ik iets heel anders gedaan. Mijn moeder belde me, en vroeg of we mee wilden gaan wandelen. Het was wederom een erg mooie zondag, zoals de laatste paar weken al. Dus lekker een frisse neus halen was helemaal niet zo verkeerd.
We wandelden in de buurt van Xanten, met de hele familie! Zelfs mijn broer liep mee. Zo kon hij meteen zijn nieuwe wandelschoenen inlopen voor van de zomer. Het was wel winderig, maar de zon scheen en het was heerlijk. Zo konden we ook mooi alle carnavalsgekte ontvluchten.
Die avond aten we bij mijn ouders thui, ze hadden zoveel eten over van de avond ervoor dat we er met zijn vijven nog uitgebreid van konden eten. Lekker hoor. Als voorgerecht brood met kruidenboter. Het hoofdgerecht bestond uit wildragout met knolpuree en rode kool. Als toetje hadden we een slagroom mengsel met yoghurt en opgeklopt eiwit. Een probeersel van pappa dat nog lekker smaakte ook.

Op maandag heb ik lekker uitgeslapen, dat mag als je vakantie hebt natuurlijk. Daarna heb ik ontbeten en ben ik naar IKEA gereden om voorwerk te doen voor mijn make-up spot. Ik wilde graag het Micke bureau bekijken en de Besta Burs. Ik hoopte dat de Micke, die maar €69,- kostte, zou voldoen aan mijn verwachtingen. Maar helaas, ik was er al bang voor, wat dat niet het geval. Ik vond hem er echt goedkoop uitzien, met lelijke hoeken en een goedkope afwerking. De Besta Burs zag ik veel beter uit, maar die kostte dan ook een schrikbarende €279,-! Say what?!!
Tot mijn grote vreugde zag ik dat de Burs er ook was in een kleinere versie. Deze mat 120cm ipv 180cm en kostte dan €149,-. Scheelt toch €120 en dat is mooi. De maat is ook beter, want 180cm is vrij groot, die lengte heb ik niet nodig.
De rest van de dag stampte ik teksten in mijn hoofd voor het optreden van die avond met Los Zand. Om 17:40 ging ik de deur uit en om 04:00 lag ik in bed. Het optreden was zo leuk! Het ging echt stukken beter dan ik had verwacht, het voelde alsof ik het al veel vaker had gedaan. Ik hoefde nauwelijks op de teksten te spieken en kon lekker los gaan. Het publiek was ook enorm enthousiast. Wat een geslaagde dag, en toch nog een beetje carnaval gevierd dus.

Op dinsdag heb ik tot een uur of 12:00 in mijn nest gelegen. Het was natuurlijk laat de avond van tevoren dus dat mocht ook wel. Omdat ik niets te doen had ben ik in de auto gesprongen en naar Nijmegen gereden. Dat is de dichtstbijzijnde stad waar geen carnaval gevierd werd. Even shoppen, of toch niet. Want ik wilde graag mijn geld bewaren voor de trip naar Galway. Dus kocht ik niets.
Die avond werden we wederom uitgenodigd door mijn ouders om te komen eten. Onder het motto van “dan hoeven jullie niet zelf te koken voor je op reis gaat.” Prima hoor! Ik kom lekker eten. Na het eten keken we samen de film ‘prisoners’ met Hugh Jackman. Echt een goede film!

Op woensdag hebben we ons rustig de hele dag kunnen voorbereiden op de vlucht. Koffers inpakken, wegen, nog eens herpakken en klaar! Om 15:30 stond mijn vader voor de deur om ons naar het vliegveld te brengen. We waren er keurig op tijd en hebben een uurtje in de zon zitten wachten tot onze vrienden arriveerden. Net toen de zon onderging stapten we in het vliegtuig op weg naar Ierland. Maar daarover lezen jullie komende week meer!

Volgende week gaat het gewone leven weer van start. Ik ga me voorbereiden op de ouderavonden, een hoop toetsen afnemen, fotocursus volgen en veel zingen in het weekend! Het belooft een leuke week te worden.

Fijne zondag!
Xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s