Friday favourites #11

Op vrijdag zet ik mijn favorieten voor jullie op een rijtje. Van muziek, tot aankopen en van een gevoel tot een ervaring. Alles mag, niets moet!

Song: Lion in the morning sun – Will and the people
Niet alleen omdat het gewoon een gaaf nummer is, maar ook omdat ik het laatst heb gezongen met een invalklusje bij de band Los Zand. Het was het laatste nummer en het dak ging eraf! Zeker omdat het deze week zo’n mooi weer is mag hij niet ontbreken. Ik krijg bij dit nummer enorme zin in het voorjaar!

Feeling: adrenalinerush na een optreden
Zo’n heerlijk gevoel! Voor je begint met zingen heb ik altijd een gezonde spanning. Dat moet ook wel vind ik. Als ik totaal geen spanning zou hebben, zou het optreden niet goed gaan bij mij. Je hebt die focus nodig. Maar tegelijkertijd moet je van jezelf weten wat je kunt. Als ik het gevoel zou hebben dat ik teveel hooi mijn vork zou hebben genomen zou ik denk ik vreselijk zenuwachtig zijn. Maar wanneer je klaar bent met het optreden en je hebt ondertussen enorm genoten, dan is de rush echt helemaal super! Je stuitert dan als je thuis bent nog uren door. Love it!

Beauty: Sensationail
Gellak, ik kan niet meer zonder. Wat een geweldige uitvinding is dat! Ik heb momenteel de kleuren Force of nature en Rhaspberry whine op mijn nagels. Mijn ringvingers zijn paars, de rest mosgroen. Mijn moeder vond het maar vreemd, een vriendin vond het hartstikke leuk. Ik zag het bij verschillende beautybloggers voorbijkomen en vond het ook een heel erg leuk idee.

20140306-110053.jpg

Clothing: lang gebreid vest
Ik heb hem het liefst elke dag aan. Het lange vest van Steps dat ik een paar weken geleden heb gekocht. Het zit zo heerlijk! Hij is warm, maar niet zweterig warm, hij valt mooi en de print vind ik zo leuk. Ik heb al verschillende complimenten gekregen tijdens het dragen. Dat krijg ik niet bij elk kledingstuk dat ik draag, dus dat is mooi! Jullie hebben hem al eens voorbij zien komen in een outfit of the day.

20140306-110256.jpg

Shoes: MJUS boots
Deze boots kocht ik vorige week met een goede aanbieding voor bijna de helft van het geld. Nouja, iets minder, maar toch. Ik heb ze aangetrokken en kon er zo op weglopen. Geen blaren, een goede hakhoogte, alles paletti. De camel kleur past overal bij, jeans, zwart, you name it. Ik ben er erg blij mee.

20140306-110233.jpg

Travel: I feel like flying!
Het was alweer een tijdje geleden dat ik in een vliegtuig zat. De laatste keer was 3 jaar geleden op vakantie naar Italië. Ik vind het telkens weer spannend. Je koffer inpakken en hopen dat je niets vergeten bent. Hopen dat je stiekem niet teveel hebt ingepakt en dat je koffer niet te zwaar is. Hopen dat je niet bij de controle om de een of andere onverklaarbare wijze wordt aangehouden voor smokkel van een bepaald goedje dat jij nog nooit van je leven gezien hebt.
Far fetched? I know, maar soms spoken die gedachten door mijn hoofd. Of denk ik dat net dat ene vliegtuig waar ik op dat moment in zit neerstort… Ik begrijp dat applaus na het landen wel. Ik ben ook altijd blij als we weer veilig geland zijn.

Moment of the day: Zonsondergang
De laatste dagen is het zulk prachtig weer! Mijn meest favoriete moment van de dag is dan het moment waarop de zon onder gaat. Zeker wanneer het blauw is en er een paar wolken aan de hemel hangen die dan zo paard gekleurd worden. Op het moment dat ik in het vliegtuig stapte afgelopen woensdag was het zo’n dag. Ik maakte nog snel wat foto’s met mijn Iphone toen we instapten, maar toen was de zon eigenlijk al net te ver gezakt.

Happy friday vanuit Galway!

Xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s