Galway here i come!

Galway tripVandaag gaan we dan eindelijk op vakantie. Ik heb er zo’n zin in! Ik had er echt behoefte aan om even weg te zijn van huis. Niet te lang, een paar dagen is genoeg.

We vliegen in de avond dus de rest van de dag pakken we onze koffers in. We eten in de middag al uitgebreid, want we vliegen precies rond etenstijd. Tegen de tijd dat we in ons hotel inchecken in Dublin zal het 20:00-20:30 uur zijn.
Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatste gevlogen heb. We gaan eigenlijk altijd met de auto op vakantie. Dus dat is weer even spannend. Ik weet dat er vrij weinig kan gebeuren, maar ben toch altijd weer blij als we veilig aan de grond zijn.

We blijven de eerste avond dus in Dublin, de volgende dag nemen we de tijd om de stad te verkennen. Tegen de middag stappen we op de bus, die ons in 2,5 uur tijd naar Galway brengt. Reizen via de bus is een stuk goedkopen dan met de trein in Ierland. Bovendien doet de trein er even lang over in in Galway te komen dan de bus. In Ierland kennen ze geen intercity’s, alle treinen zijn stoptreinen.

We hebben dus 2,5 dag in Galway. Daarvan willen we één dag een auto huren, waarschijnlijk vrijdag, om de omgeving te verkennen. De zondag moeten we vroeg in de ochtend op de bus terug naar het vliegveld, dus van die dag kunnen we geen gebruik maken helaas.

Wat betreft het weer zitten we volgens mij helemaal niet zo slecht. Er is kans op regen, maar aan zee waait het meestal flink en blijven de buien dus niet hangen. De temperatuur schommelt tussen de 8-12 graden overdag. Ik hoop echt dat daardoor we niet teveel gehinderd worden. Maar dat zal wel goed komen!
Schermafbeelding 2014-03-04 om 23.01.05

Ik weet niet precies hoe de internetverbinding daar is, maar hopelijk lukt het me om jullie tussendoor op de hoogte te houden.

xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s