Fairy Tale TAG

P1010085
Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Ja hoor, maar dan moet het geen slecht weer zijn. Het is nu al een paar weken op zondag heel erg mooi weer en dan ga ik vaak met mijn ouders lekker wandelen. Zonnebril op, fototoestel mee en genieten maar.

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Nou, ik hoop van niet. Nee, ik denk dat dat wel meevalt. Misschien dat sommige mensen dat kunnen, maar door de meesten prik ik wel heen als ze me om de tuin willen leiden.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb een broertje. Hij is inmiddels ook al 24 maar hij blijft natuurlijk mijn kleine broertje. We kunnen het prima samen vinden, al was dat vroeger wel anders. Nu gaan we komende zomer zelfs samen op vakantie.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Een persoon vind ik mooi als diegene helemaal zichzelf is. Geen gemaakte dingen, niet te overdreven. Ik haat mensen die geen keuzes kunnen maken en alsmaar overal omheen draaien, dan moet ik altijd tot 10 tellen. Ik heb ooit een vriendje gehad (een blauwe maandag) die ook geen keuzes kon maken. Dan stond je in de videotheek (jaja, die bestond toen nog) en dan had je twee films, dus zei ik: “Kies jij maar.” en dan zei hij altijd “Wat jij wil schatje”… BAH, walgelijk!

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Nou ja, dat wat ik hierboven net heb beschreven. En ik vind andijviestamppot echt walgelijk. Die knarst zo tussen je tanden.. brrrr

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Veel Orchideeën, die vind ik echt prachtig en zijn heel erg dankbaar want ze komen elke keer weer opnieuw met mooie stengels. Verder heb ik vaak snijbloemen staan, dan zijn Ranonkels mijn favorieten.

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Wel gehad, maar nu niet meer. Ik heb vroeger een hamster en een rat gehad. Tot een jaar geleden heb ik Gerbils gehad. Die zijn zo leuk! Maar sinds ik was verhuisd was er geen goede plek meer voor in de woonkamer en stonden ze in de uitbouw. Daar kregen ze zo weinig aandacht dat ik dat zielig vond, dus heb ik ze weggegeven aan iemand anders die er beter voor kon zorgen.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Zelfdiscipline, of liever gezegd het ontbreekt me aan zelfdiscipline. Dat zou ik wel wat meer willen hebben. Dan zou ik minder eten en meer sporten, denk ik.
Oh en ik ben redelijk materialistisch, dat zou ik eigenlijk ook wel wat minder willen zien.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Echt gelukkig zijn en kunnen genieten van alle kleine dingen.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Goh, eh ik denk eigenlijk dat ik me zo oud voel als ik ben (28). En dat vind ik prima zo.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Mijn vriend, en mijn huis.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?Mwah, ik kan heel hard werken, maar dat doe ik zeker niet altijd. Soms ben ik ook lui.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ja hoor, maar ik kan ook lekker op de bank hangen of een filmpje pakken. Ik ben geen feestbeest, dat ben ik eigenlijk nooit echt geweest. Ik drink ook (bijna) geen alcohol.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ja, heel veel. Ik vind het erg belangrijk om er goed uit te zien, niet voor anderen maar echt voor mezelf. Ik vind dat als je van jezelf houdt, je dat ook moet uiten in wat je draagt.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Niet per se. Sommigen vinden juist weer van wel. Ik zelf niet echt.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
De meeste mensen zullen denken, dat is een stoere chick die weet wat ze wil en geen blad voor de mond neemt. En dat klopt ook, maar ik ben ook echt wel gevoelig hoor.

Dat was hem dan! Neem de vragen gerust over en laat in de comments achter waar ik hem kan vinden. Ik lees jullie antwoorden ook graag.

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s