Three times the charm

Todros
3x hetzelfde item in blauw, groen en zwart. Top Trodros van Supertrash

Hebben jullie ook zo’n item in de kast hangen dat je het liefst in elke kleur zou willen hebben? Ik wel, de top Todros van Supertrash. Ik kocht de top een tijdje geleden, geen idee hoe lang precies, en was er meteen heel erg blij mee. Zo’n item dat je overal op kan dragen, van goede kwaliteit en lekker basic.

De kleur van de eerste top was zwart, lekker veilig en altijd goed. Inmiddels heb ik mijn collectie uitgebreid met nog twee kleuren. Donkerblauw en legergroen. De top zit ruim en valt wijd, de hals is rond en behoorlijk breed. Je kunt hem ook over je schouder laten vallen. De voorkant valt net op de heup en de achterkant is ietsje langer. Deze top is zo gemakkelijk te combineren en zo draagbaar dat ik hem bijna elke dag draag. Een leuke sjaal erop, een mooie ketting erbij en you’re good to go.

Het is lang geleden dat ik een item zo fijn vond dat ik hem in meerdere kleuren kocht (afgezien van echte basic tops). Ik ben er zo blij mee. Ik heb ze inmiddels al vele keren gewassen en ze zien er nog altijd uit als nieuw! Ik zag net dat ze in de voorjaarscollectie weer nieuwe kleuren hebben uitgebracht, oh jee!
todros nieuwe kleuren

De nieuwe kleuren: Nude, Ash grey en Flamingo.

Je kunt de top voor €45,- online bestellen via supertrash.nl. Als je hem te duur vindt, kijk dan eens op marktplaats, daar scoorde ik mijn blauwe top voor maar €12 euro! Nooit gedragen en zo goed als nieuw. Ik draag maat M.

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s