New boots

Had ik ze echt nodig? Nee, zeker niet. Kon ik ze weerstaan? Nee, ook niet. Ik kocht een paar schoenen van het merk MJUS. Het kleine zusje van Airstep. Van Spartoo kreeg ik een mooie aanbieding in de mail. 20% korting bij aankoop van een paar schoenen boven de €100. Goh, dacht ik. Had ik niet nog ergens een tegoed opgebouwd van mijn vorige aankopen? Na even speuren vond ik een tegoed van €25,-. Nou ja zeg, dat is toch handig!

Ik bekeek de collectie van Airstep eerst uitgebreid. Maar die schoenen zijn zo vreselijk duur. Aangezien ik al twee paar boots had staan van dit merk wilde ik niet meer zoveel geld uitgeven aan een paar schoenen dat ik niet echt nodig zou hebben. Dus keek ik bij MJUS.

Deze schoenen worden gemaakt en ontworpen door dezelfde fabriek als Airstep. Maar daar waar Airstep net even een stapje verder gaat, doet MJUS dat niet. Airstep heeft een beter voetbed, en is volledig gemaakt van leer. Van buiten en van binnen. MJUS, heeft veel modellen die lijken op Airstep, maar zijn qua voetbed iets minder en van binnen niet gevoerd met leer. Daardoor zijn ze goedkoper.
Waar je voor Airstep tussen de €150 – €275 betaalt, kost een gemiddelde schoen van MJUS tussen de €100 – €200 euro. Scheelt nogal wat toch?
IMG_2416

Ik vond een model bij MJUS wat ik erg leuk vond. De Carol in camel/gold uitvoering. Hij heeft zo’n goudbronzen inzetstuk bij de schacht wat ik meteen erg leuk vond. Ook de hakhoogte vond ik mooi. Niet helemaal plat, maar ook niet heel hoog. Een cm of 3,5 schat ik, met een ruwe zool. Een stoere boot. I like!
Met de korting die ik kreeg koste deze schoen €139 – 20% – €25,- = €86,20
Daarvoor kon ik zie niet laten staan. Ik bestelde ze en de volgende dag werden ze al bezorgd.
IMG_2414

Ze zitten heerlijk en ik ben er erg blij mee. De camelkleur kan ik tot ver in het voorjaar dragen. In de zomer is hij veel te warm.
IMG_2421

Wat vinden jullie?
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s