Slow girl

Ok, ik ben veel met fashion bezig maar de afgelopen anderhalve week heb ik het zo druk gehad dat ik daar nauwelijks naar heb gekeken. Niet zo’n probleem, zou je denken. Maar laat ik nou net een hele gave jumpsuit misgelopen zijn. In de reclames van H&M komt hij regelmatig voorbij. De blauwe jumpsuit uit de ‘The New Icons’ collectie.

Schermafbeelding 2014-02-26 om 21.31.34

Hoe gaaf is hij!? Ik vond hem echt helemaal te gek. Maar je raadt het al. Helemaal uitverkocht online. Met was geluk kom ik hem nog ergens tegen in de winkel, maar die hoop heb ik al laten gaan. Wat wil je ook. Hij kost maar €19,95, dat is toch geen geld?

Was ik hier maar wat sneller geweest… to bad.
Loop jij ook wel eens van die goede aanbiedingen mis?

xxx
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s