I’m just glad that…

i'm just gladSoms gebeuren er dingen in het leven waar je totaal geen vat op hebt. Soms realiseer je je dan pas wie je goede vrienden zijn en wat je aan elkaar hebt. Ik sta vandaag even stil bij dingen waar ik blij om ben.

I’m just glad that:

♥ Ik een mooi huis heb, waar ik met veel plezier woon ♥ ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn blog en elke dag inspiratie vind om een nieuw artikel online te zetten ♥ ik een hele lieve vriend heb die me steunt maar me ook remt of juist push waar nodig ♥ ik een baan heb ♥ ik binnenkort vakantie heb en naar Galway ga ♥ ik goed kan zingen en regelmatig optredens heb ♥ ik nu op een MacBook dit artikel typ ♥ ik in de zomer lekker naar Oostenrijk op vakantie ga ♥ ik van mijn werk een camera mocht kopen en een fotocursus mag volgen ♥ ik familie heb waarmee ik het goed kan vinden en samen met hen op vakantie ga ♥ ik erg leuke collega’s heb op het werk ♥ ik ook erg leuke leerlingen mag lesgeven ♥ ik gezond ben ♥ ik in Nederland woon ♥ ik vroeger de kans heb gekregen om te studeren en lekker kind te zijn ♥ een supertoffe broer heb waarmee ik allemaal leuke dingen kan doen ♥ ik weer een doorstart kon maken met Betty’s Bookstore (mijn band) nadat de drummer zo onverwacht gestorven was ♥ ik me geen zorgen hoef te maken over financiën ♥ ik binnenkort weer muziek mag gaan maken met het 4-daagse orkest ♥ ik een Sonos-systeem heb waarop ik keihard muziek kan luisteren en mee kan blèren ♥ ik steeds meer regelmaat vind in het sporten (al ben ik er nog lang niet) ♥ het weer bijna voorjaar begint te worden ♥ ik een hele fijne auto heb om in rond te rijden ♥ een lieve vriendin heb die ik regelmatig spreek en waarmee ik leuke meidendingen kan doen ♥ ik de dingen kan doen die ik leuk vind!

Wat een mooi lijstje, al zeg ik het zelf.
Waar ben jij dankbaar voor?

xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s