TAG: Let’s get personal

P1010080Vandaag heb ik een TAG voor jullie. Deze keer met persoonlijke vragen, vandaar ook de titel natuurlijk. Hopelijk vind je het leuk om te lezen. Voel je vrij om de tag over te nemen!

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?
Het is nu 23:00 uur ’s avonds, ik kom net thuis van de eerste les van de fotocursus die ik volg. Het enige wat ik hoor is de afwasmachine die loopt en het tikken van mijn toetsenbord.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Eigenlijk niet. Maar voor cheesecake kun je me altijd wakker maken.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Poeh, dat is een tijd geleden. Ik denk toen mijn opa stierf in november 2013. Maar van hem wist ik al langer dat het eraan zat te komen. Vorig jaar in Maart is de drummer van mijn band onverwachts overleden. Hij was 28 en is nooit meer wakker geworden, zomaar. Van de een op de andere dag was hij er niet meer. Heel erg heftig. Vooral toen zijn kist binnen kwam rijden tijdens de begrafenis. Toen kon ik het echt niet meer houden. Vreselijk.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Dan liever geen kinderen. Op dit moment wil ik sowieso nog geen kinderen, later wel over een paar jaar. Maar dan zeker geen tien!

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Nee. Niet als het om make-up gaat in ieder geval. Dat kan nog veel erger. Ik loop gemakkelijk zonder make-up de deur uit.
Wat kleding betreft ben ik wel heel veel bezig met hoe ik eruit zie. Ik vind kleding erg belangrijk en zie er graag leuk uit.

6. Waar denk je op dit moment aan?
Slapen! Ik heb een hele lange dag gehad. Ik heb het vreselijk druk momenteel en typ dit artikel nu nog omdat het móet van mezelf. Ik wilde elke dag een artikel online zetten. Maar het liefst kroop ik nu meteen onder de wol.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Ja.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Haha, dat zijn er een hele hoop. Op de uitvaart van opa heb ik gezongen. Ik dacht; ‘dat doe ik wel even’, maar dat bleek veel moeilijker dan ik had gedacht. In de eerste maat ging het al fout. Mijn stem brak en ik had even tijd nodig om me te herstellen. Dus iedereen die in de zaal zat heeft dat gezien.

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Eh, dat is een goede vraag. Goh, dat weet ik eigenlijk niet. Ik denk dat ik continu naar de wc moet, maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet. Ik wordt wat drukker dan normaal.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Volledig. Ik hoop van wel. Mijn vriend begrijpt me heel goed, maar niet op alle fronten denken we hetzelfde. Mijn moeder kent me ook heel goed, maar schat me soms ook verkeerd in.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Jazeker. Het moment is eindelijk daar dat we een doorstart hebben gemaakt met de band. In april is ons ‘eerste’ optreden en ik heb er super veel zin in.

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Nee.

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Soms denk ik daar wel eens over na. Wat zou het handig zijn als ik dit of dat niet had gedaan. Maar je moet leven met de consequenties van je beslissingen en die zijn niet altijd even positief. Daar leer je van en dat gebeurt je nooit een tweede keer.

14. Vertel jij je ouders alles?
Nee, ik vertel veel, maar zeker niet alles.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik leef eigenlijk graag in het nu. Ik ben nooit bezig met het verleden. Althans, niet op een slechte manier. Ik dub niet lang over een beslissing die ik maakte die misschien niet de meest verstandige was geweest. Met de toekomst ben ik wel bezig, maar ook niet continu. Ik vind het fijn om te genieten van de dingen die ik nu op dit moment doe.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
8 uur. Met minder kom ik ook echt als een zombie uit bed (zoals morgen vroeg dus).

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik denk van wel. Soms vinden mensen me redelijk direct, ik neem geen blad voor de mond. Dat kan weleens geïnterpreteerd worden als arrogantie maar dat is het zeer zeker niet! Mensen die me beter leren kennen weten dat ook wel.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?
Vruchtensap.

19. Welk soort bed heb jij?
Ik heb een wit 2-persoonsbed van IKEA (Hemnes). 140X200cm is vrij klein, als ik nog eens zou mogen kiezen zou ik minstens 160 kiezen. Maar heel veel verder dan dat wil ik niet uit elkaar liggen.

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik denk dat mensen me over het algemeen zien als een optimist. Maar ik kan soms ook zeurbuien hebben en bij de pakken neer gaan zitten.

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Jeetje wat een vraag! Oh ik weet het al. Bij Robert, een vriend van me waar ik veel muziek mee maak.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Dat is The Hobbit: Desolation of Smaug. Ik was daar met Maurice.
Wat duurt die film trouwens belachelijk lang…

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Heb je tijd? Ik zeg nooit nee tegen cheesecake, arretjescake (voor de limbo’s onder ons), Ben&Jerry’s ijs (vooral cookie dough), McDonalds, patat, chocolade…

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Ja, *schaamt zich*. Ik zou rustig aan doen geloof ik. Ik kocht twee truien van esprit. Maar daarbij moet ik zeggen dat ik ze echt nodig had, want ik had een trui die ik nu aan kan trekken. De rest is alweer te warm en alleen een t-shirt is te koud. Een aantal vesten die ik heb hebben hele wijde mouwen en die kun je niet aantrekken onder je jas. Dat is dus totaal onhandig.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Opa.

27. Wat doe je morgen?
Morgen ga ik werken, proefwerken nakijken en veel voor mijn blog schrijven.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Ik zou Pieter (overleden drummer) heel graag willen zien, maar dat kan natuurlijk niet. Ik zou willen weten hoe het met hem gaat en hoe hij vind dat de band het doet zonder hem. Ik mis zijn pretogen achter het drumstel.

29. Houd je van suikerspinnen?
Nee. Ik vind ze plakkerig en veel te zoet.

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Natuurlijk, bij mijn vriend.

31. Wat is je stemming op dit moment?
Moe, ik moet nu echt naar bed. Verder ben ik enthousiast over, en helemaal overladen met informatie op de fotocursus. Ik ben benieuwd of ik alle theorie in de praktijk kan brengen.

32. Met wie was je gisteravond?
Gisteravond was ik met de band aan het repeteren.

33. Heb je plannen voor dit weekend?
Ja, ik ga foto’s maken voor de cursus en mijn beste vriendin viert haar verjaardag. Hopelijk is er arretjescake!

Fijne woensdag allemaal!
xxx Lies

Een reactie op “TAG: Let’s get personal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s