Outfit of the day: Black&White

Vandaag heb ik een outfit of the day voor jullie. Ik ging voor de klassieker black&white. Ik combineerde nieuwe en oude items tot een outfit die ik de komende tijd veel zal gaan dragen.
P1010142

Ik combineerde verschillende prints, maar doordat de kleuren hetzelfde blijven vond ik het goed bij elkaar passen.

Het vest is van Steps en kocht ik laatste met korting. Hij is zo fijn! Geen wol, dus hij prikt niet, maar is wel lekker warm. Ik was meteen verliefd op de print en het model. lekker te dragen op een legging met stoere boots.
P1010135Het topje komt uit de zomercollectie van H&M. Het valt lekker wijd en is semi-transparant. Als ik een topfiguur zou hebben zou ik het dragen met enkel een mooie bh eronder. Maar dat wil ik mensen nu niet aandoen 😉
P1010148De ketting die ik draag is van Engelsrufer. Het was een valentijnscadeautje van mijn vriend. Hij is zo mooi!
P1010149De legging is van Esprit. Lekker stretch met aan de buitenkant een leren applicatie. De schoenen zijn van Airstep. De paarse overslag kan ook omhoog geklapt worden. Er zit ijzerdraad in het leer verwerkt zodat je zelf kun kiezen hoe je de flap vormt (de flap, klinkt stom. Maar hoe noem je dat anders?). Erg handig en multifunctioneel. Als ik een dagje geen zin heb in paars, dan klap ik de flap omhoog en zijn ze gewoon zwart.
P1010140

P1010147
Hier zie je de leren zijkant van de legging beter!

Fijne woensdag!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s