Weekly update #19

Elke zondag laat ik jullie weten hoe mijn week is verlopen. Vergezeld van foto’s die ik maakte bespreek ik per dag wat ik heb gedaan.

Afgelopen zondag ben ik gaan sporten. Ik verlengde mijn routine met wat extra cardio-oefeningen. Ik had het gevoel dat ik te weinig cardio deed in verhouding tot de krachttraining. Na een uurtje (max 1:15 uur) was ik altijd klaar. Dus een stuk fietsen, roeien of crosstrainer kon er best wel bij. Ik koos deze keer voor fietsen, maar zodra ik op dat zadel ga zitten voel ik mijn botten al. Zo vervelend, het doet gewoon meteen pijn. Hoe ik ook op het zadel ga zitten. Niet fijn! Misschien toch maar de crosstrainer de volgende keer.
De rest van de dag hebben we doorgebracht op de bank. Ik typte behoorlijk wat artikelen vooruit voor de blog en we keken een paar afleveringen van homeland.
IMG_2375

Op maandag moest ik bijzitten bij de mondelingen van 4H. We zaten in een lokaal waar het zo vreselijk koud was dat mijn vingers na drie uur zitten helemaal paars waren. Gelukkig was het in de personeelskamer minder koud en daar ‘mocht’ (lees moest) ik uren nakijken de rest van de middag.
Ik zag ondertussen een mailtje voorbij komen van Steps waarin ze me vertelden dat ik €10 korting kreeg vanwege een valentijns-actie. Daar moest ik natuurlijk gebruik van maken. Ik had in de kerstvakantie een heel erg leuk vest gepast, maar niet gekocht. Hij kostte €49,95 en nu dus nog €39,95. Ik kocht het vest en ben er super blij mee. Die gaat mee naar Galway! (binnenkort in een ‘Outfit of the day’)

Dinsdag was een lange dag. Mijn leerlingen moesten een voorlopige profielkeuze maken. Voorafgaand aan de voorlopige keuze moeten ze een aantal testen maken, groepsopdrachten maken, voorlichtingen bijwonen en nog veel meer. Op zo’n dan rennen alle leerlingen als een kip zonder kop rond. “Gewoon” lezen wat er op het blaadje staat is al veel te moeilijk en ze vragen je helemaal kaal. Van 11:00 tot 15:30 uur. Ik was kapot. Snel naar huis en even een avondje geen nakijkwerk.

Op woensdag moest ik natuurljk het eerste uur op school zijn. Ik had wel een uurtje vrij maar wilde meteen weer verder met nakijken. De rest van de dag vloog voorbij. Ik merkte wel dat ik allerlei dingen vergeet hier en daar. Ik moet echt een manier vinden om een soort to-do list te maken voor thuis en ook zeker op het werk. Ik vond online de Bullet methode. Dat ga ik proberen. Ik heb toen meteen maar een Moleskin notitieboek besteld om het uit te gaan proberen. De volgende dag zou hij al binnenkomen.
’s avonds heb ik nog teksten in mijn hoofd moeten stampen voor een invalklusje bij de band van een vriend van me (met alleen maar medleys…. irritant! Maar wel leuk). Daarna heb ik de film The Descendents gekeken.

Donderdag was de eerste dag voor mijn stagiaire. Dat betekende voor mij dat er de hele dag iemand aan me vast geplakt zat. Behoorlijk irritant en vermoeiend, maar dat is het altijd de eerste paar dagen. Gelukkig heb ik het idee dat zij zich straks wel alleen gaat redden. Mijn Moleskin die ik via de Bijenkorf bestelde werd netjes op tijd bezorgd. Ik kreeg ook nog 15% korting met de privileges (handig!).
Aan het eind van de dag moest ik toetsen nakijken en ’s avond had ik band repetitie. Deze keer was ik veel beter voorbereid en het ging prima! Hieronder een actie-foto!
IMG_2379

Op vrijdag had ik absoluut geen zin meer om naar mijn werk te gaan. Maar gelukkig waren de lessen zo voorbij. Maar het werk nog niet. Ik had een hele waslijst aan klusjes die ik nog moest doen (allemaal opgeschreven in mijn Moleskin!) voordat ik naar huis kon gaan. Het duurde 3,5 uur voordat ik ze allemaal had geklaard. Om 16:00 uur kon ik naar huis. Sporten kwam er niet van.
’s avonds gingen we lekker uit eten. Samen met nog honderden anderen, want het was natuurlijk valentijnsdag (wij ging om 17:30 uur al, dus toen was het nog niet zo druk). Valentijn was niet de reden dat we uit eten gingen, dacht ik, maar gewoon omdat we dat al eerder van plan waren. We aten een heerlijk stukje vlees en een lekker toetje (mango bavarois!). We hadden lekker de tijd en hebben het erg gezellig gehad. Ff lekker bijkletsen (na een week langs elkaar heen leven) zonder telefoons of tv.IMG_2381

Toen we weer bij de auto waren verraste Maurice met met een klein cadeautje, “Toch een beetje Valentijn”. So sweet! In het pakje zat een hanger van Engelsrufer die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Het is een hanger van zilver in de vorm van een grote engelenvleugel. Hij is zo mooi. Heel erg gedetailleerd, i love it!
Helaas moest ik daarna meteen door naar een repetitie met Angels Rule. Thnx for the gift honey, gotta run!
IMG_2385

IMG_2383
Mijn sportoutfit. Nike all the way!

Op zaterdag hebben we gesport (het gaat steeds beter!) inkopen gedaan en daarna lekker gerelaxed. Maurice heeft nog de auto gewassen, het was daar ook echt weer voor. 13 graden! Zo heerlijk. We zijn nog even het bos ingelopen om wat foto’s te maken voor artikelen die binnenkort online komen. Daarna hebben we lekker gegeten, tomatengroentensoep en mexicaanse wraps.

’s avonds heb ik proefwerken nagekeken en op de bank gehangen. Maurice zou eigenlijk ook thuis zijn maar zijn ‘game night‘ werd vlak voor aanvang van locatie veranderd, dus heb ik hem nog snel naar de trein moeten brengen. Ik had die dag vreselijke last van hooikoorts (ondanks de medicijnen die ik alweer 2 weken slik) dus heb ik het niet laat gemaakt en ben ik vroeg in bed gekropen.
Lente kiekjes. Na het maken van de foto’s in het bos, kwam ik deze mooie krokussen tussen het mos tegen. Die moesten even op de foto!

P1010154
Lente kiekjes. Na het maken van de foto’s in het bos, kwam ik deze mooie krokussen tussen het mos tegen. Die moesten even op de foto!

Volgende week ga ik de eerste les krijgen van de fotocursus die ik ga volgen. Daar heb ik heel veel zin in! Verder moet ik veel zingen. Maandag, donderdag en zaterdag heb ik repetities met de bands en de 4-Daagse Vocals.
Hoe was jouw week?

Fijne zondag!
xxx Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s