Mini shoplog: beautyproducten

Afgelopen week was ik een dagje vrij. Ik reed naar Duitsland (met mijn moeder) om daar wat beautyproducten in te slaan. Dit is wat ik kocht!
P1000999Tadaa. Dit zijn alle producten. Er is maar 1 product dat ik kocht waarvan ik wist wat ik in huis haalde. Namelijk de Bebe Young Care Morgenglanz douchegel. Deze heb ik nu in een nog grotere verpakking gekocht dan de vorige keer. Hij ruikt zo heerlijk. Zacht & fris. Die moest ik gewoon opnieuw kopen.

De shampoo heb ik nog nooit eerder gehad. Ik wilde eigenlijk gewoon een goedkope shampoo omdat die van mij bijna op was. Binnenkort ga ik mijn favoriete shampoo weer bestellen (van Paul Mitchell). Maar die is duur en gebruik ik dus niet altijd.

Ook de haarspray van Elnett heb ik nog nooit gehad. Omdat iedereen uit de beautyblog-wereld zo enthousiast over dit merk is moest ik het zelf ook maar eens gaan proberen.
P1010001

Om nog even bij de haarafdeling te blijven, ik kocht een masker van Pantene. Deze is voor normaal tot dik haar. Dat leek me erg handig. Veel van die maskers zijn voor droog, dun of beschadigd haar. Maar mijn haar is geen van dat alles dus was ik erg blij toen ik deze vond. Ik laat jullie weten of hij goed bevallen is.

Van het merk P2 ben ik over de nagelproducten die ze hebben erg enthousiast. Dus wilde ik ook graag andere producten proberen. Ik kocht een bronzing powder en een concealer palette. De bronzing powder is erg fijn, dat merkte ik al meteen. Hij heeft een mooie kleur en is niet te bruin. Deze kan ik mooi gebruiken om te shapen. Dee concealer heb ik nog niet goed genoeg kunnen testen.
P1010008 P1010002

P1010013Verder kocht ik een primer van P2. De Illuminating Touch primer. Ik heb hem inmiddels pas een enkele keer gebruikt dus ik laat jullie binnenkort weten wat ik ervan vind.

Dit was mijn shoplog voor vandaag. Zoals ik al zei zal ik jullie snel laten weten welke producten ik fijn vind en welke (misschien) niet.

Fijne woensdag!
xxx Lies

2 reacties op ‘Mini shoplog: beautyproducten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s